Nyheter

Bygger 8000 m2

Bertel O. Steen Eiendom går i gang med byggingen av et nytt bilanlegg på 8000 kvadratmeter på Lørenskog.

Til stede under signeringen var (fra venstre) Rune Carlsen, prosjektdirektør Bertel O. Steen Eiendom AS, Terje Kaasa Larsen, daglig leder i Norske Stålbygg AS, Øivind Solbakken, konserndirektør Bertel O. Steen Eiendom AS, Karsten Andersen, prosjektleder Bertel O. Steen Eiendom AS og Joe Thorstensen, prosjektleder i Norske Stålbygg AS. Foto: André Skjelin Ottosen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er det Veidekke-eide selskapet Norske Stålbygg som har fått byggeoppdraget for det nye bilanlegget til Bertel O. Steen i Solheimveien 11-15 på Lørenskog. Kontrakten er på 128 millioner kroner. Nybygget, som blir på 7950 kvadratmeter, skal bli et signalbygg for bil- og eiendomskonsernet. Byggingen starter nå og det nye bilanlegget skal overleveres i fjerde kvartal 2019.

– Etter en grundig vurdering av flere entreprenører valgte vi å inngå samarbeid med Norske Stålbygg som vi har god erfaring med fra tidligere, sier Øivind Solbakken, konserndirektør Bertel O. Steen Eiendom AS.

– Norske Stålbygg ble benyttet i forbindelse med byggingen av Bertel O. Steens nye anlegg i Sandefjord hvor de gjennomførte prosjektet på en svært god måte. I tillegg var Norske Stålbygg den mest kreative av tilbyderne, som også viste størst engasjement inn mot samspillsfasen. Vi ser på dem som en profesjonell og flott samarbeidspartner med høye ambisjoner på våre vegne, sier Solbakken.

Norske Stålbygg har spesialisert seg på design, prosjektutvikling og oppføring av næringsbygg i totalentrepriser. Selskapet har ambisjoner om rasjonelle og effektive byggeprosesser, samtidig som man har fokus på estetiske kvaliteter.

– Dette prosjektet er et resultat av en suksessfull samspillsfase, der både byggherre og entreprenør har jobbet sammen mot en felles målsetning. For oss i Norske Stålbygg er det en tillitserklæring å bli valgt igjen som samarbeidspartner av Bertel O. Steen Eiendom. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser virkelig frem til gjennomføringen av Bertel O. Steen Eiendom sitt nye signalbygg på Lørenskog, sier daglig leder Terje Kaasa Larsen i Norske Stålbygg.

Bertel O. Steen Eiendom eier over 20 bilanlegg. Det nye bygget, som etableres foran konsernets hovedkontor på Lørenskog, skal være et utstillingsvindu for alle konsernets bilmerker. Butikkarealet blir 5820 kvadratmeter, mens kundesenter med kafé og kantine blir 1130 kvadratmeter. Kontor og møterom blir på 1000 kvadratmeter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Boliger for 10 milliarder kroner ga rekord
Aktuelt
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet
Aktuelt
Se alle Pluss-saker
Storkjøp for nesten en halv milliard (+)
Transaksjoner
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp
Aktuelt
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig