Nyheter

Fra Selvaag Bolig til Conceptor Bolig

Sigvart Rasmussen går fra stillingen som finanssjef i Selvaag Bolig ASA til CFO i Conceptor Bolig AS.

Sigvart Rasmussen, blir CFO i Conceptor Bolig AS. Foto: Conceptor Bolig/Thomas Brun, NTB
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Etter syv spennende år i Selvaag Bolig så jeg muligheten til å få en ny spennende utfordring i Conceptor Bolig, som i løpet av to år har etablert et solid fundament for videre vekst med 2.500 leiligheter under utvikling, sier Sigvart T. Rasmussen, som starter i ny stilling 1. oktober.

Rasmussen har vært finanssjef i Selvaag Bolig fra 2015. Før det var han finansanalytiker i Selvaag Bolig fra 2011. Etter endt utdanning ved Norges Handelshøyskole, med utveksling ved Monterey Institute of International Studies i California, jobbet han to årsoppgjør som revisor i Deloitte AS.

Mer ansvar

– Vi hadde nær 30 søkere på CFO stillingen og vi er utrolig glad for at Sigvart takket ja til tilbudet om å bli en del av lederteamet i Conceptor Bolig. Hans bakgrunn som finanssjef i Selvaag Bolig passer oss perfekt, når han nå skal vokse inn i en enda mer ansvarsfull rolle som CFO, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig.

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter under utvikling i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Nesodden, Røyken og i Skien. Conceptor Bolig har fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder og målet er å realisere 200 til 500 boliger årlig. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016 og har en verdijustert egenkapital på cirka 500 millioner kroner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Boliger for 10 milliarder kroner ga rekord
Aktuelt
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet
Aktuelt
Se alle Pluss-saker
Storkjøp for nesten en halv milliard (+)
Transaksjoner
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp
Aktuelt
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig