Gøril Bergh startet som daglig leder i Tiger Eiendomskompetanse i juli. Foto: CF-Wesenberg/Kolonihaven.no.

Blir sjef i Tiger Eiendomskompetanse

Gøril Bergh er utnevnt til daglig leder i Tiger Eiendomskompetanse.

Publisert

Det opplyser selskapet i en melding. Bergh tok over sjefsstolen den første juli fra Eiliv Christensen, som nå vil bruke mesteparten av tiden sin på rådgivning og transaksjoner, noe han også har gjort som daglig leder. Han vil fortsette som styreleder.

– Jeg synes tiden nå er moden for å gi stafettpinnen som daglig leder videre. Som gründer av selskapet ønsker jeg en litt annen rolle. Gøril er veldig dyktig, har et godt nettverk og har den nødvendige erfaring. Gøril har vært i selskapet i flere år og hun har vår fulle tillit, sier Eiliv Christensen.

I tillegg til å lede selskapet skal Gøril Bergh fortsette som transaksjonsrådgiver og ha spesielt fokus på kjøp og salg utviklingsprosjekter.

Tiger Eiendomskompetanse er eid av partnere, og leverer tjenester innenfor utleie, transaksjoner, verdivurdering og rådgivning. Selskapet har de senere årene satset spesielt på utviklingseiendom, ved siden av hovedsatsingsområdene kontor- og kombinasjonseiendom. I tillegg til kontoret i Oslo, samarbeider selskapet også tett med Tromsø Næringsmegling AS som også brandes under Tiger.

Powered by Labrador CMS