Estate Nyheter hadde 1,91 millioner sidevisninger i første halvår.

Mest lest på Estate Nyheter i 2018

Her er de ti mest leste sakene på Estate Nyheter i første halvår i år.

Publisert Sist oppdatert

Estate Nyheter fortsetter trafikkveksten. I første halvår oppnådde nyhetssiten 1,91 millioner sidevisninger. Det er en økning på 4,8 prosent sammenlignet med i fjor. Antall besøk var 1,033 millioner, noe som var opp over 8 prosent sammenlignet med første halvår året før.

Toppsjefer som slutter brått og uventet vekker stor interesse for Estate Nyheters lesere. Og den aller mest leste artikkelen så langt i 2018 er saken om Ola T. Gjørtz som måtte gå fra Møller Eiendom. Gjørtz gikk etter uenighet med styret og en upassende reaksjon fra Gjørtz sin side. 

Arctic Securities viser stadig muskler i eiendomsmarkedet, både som rådgiver i store dealer og som aktør i syndikeringsmarkedet. Artikkelen om at Arctic skal starte utviklingsselskap var den nest mest leste saken på Estate Nyheter så langt i 2018.

Utviklingssaker scorer som regel høyt på trafikk, og det ble særlig tydelig da Mustad Eiendom-sjef Olav Line fortalte om selskapets gigantiske planer på Lilleaker. Olav Line vil bygge en ordentlig by, og blant virkemidlene er boliger der CC Vest er nå, flytting av senteret, mer servering og et skikkelig kulturtilbud.

Det er surrealistisk, uttalte Baard Schumann da han fikk vite at Estate Nyheters lesere hadde kåret ham til Eiendomsbransjens mektigste få dager etter at han måtte gå fra Selvaag Bolig.

En utviklingssak av det mer gøyale slaget var Morten Presthagens planer om å bygge en kopi av Elvis Presleys Memphis-hjem på Brokelandsheia i Gjerstad kommune. I Danmark er en kopi av Graceland blitt en suksess og turistattraksjon, og Presthagen håper å kalle huset The King’s Mansion.

Fusjonen mellom Salto Eiendom og Scala Retail Property danner en kjøpesentergigant med en samlet butikkomsetning på 8,5 milliarder kroner i år fordelt på 20 sentre. Artikkelen var Estate Nyheters sjette mest leste i første halvår i år.

Den syvende mest leste artikkelen på Estate Nyheter i første halvår var saken om de fem første kandidatene til kåringen Eiendomsbransjens mektigste. 

Alle de syv mest leste artiklene hadde over 5000 sidevisninger.

Estate Nyheter har skrevet mer om boligutvikling og boligmarkedet den seneste tiden, og den åttende mest leste artikkelen i første halvår hadde tittelen: «Kraftig boligprisoppgang – hva nå?».

Planene om å bygge en utsiktsplattform på Vettakollen har skapt stort engasjement hos Estate Nyheters lesere. Det var også en artikkel som ble godt lest, artikkelen endte på niendeplass på oversikten over de mest leste sakene i første halvår.

Gigantprosjektet som møtte veggen hos Plan- og bygningsetaten var den tiende mest leste artikkelen.

Powered by Labrador CMS