wec360° driver med visualiseringer for bolig, kommersielle bygninger og byplanlegging.

Proptech-selskap inn i Norge

3D-visualiseringsselskapet wec360° går inn i det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av kort tid har wec360° sikret seg en dominerende posisjon innenfor 3D-visualisering for byggebransjen i Sverige. I løpet av 2017 visualiserte selskapet mer enn hvert fjerde bolig som ble bygget i landet. wec360° var også involvert i en rekke byutviklingsprosjekter. Nå etablerer selskapet seg i Norge. Målet er å skape en ny standard for hvordan man presenterer boliger, næringslokaler og driver med byplanlegging.

– Å kjøpe en ny bolig er for mange en av livets største beslutninger. Med teknologi som Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) hjelper vi våre kunder i byggebransjen til å gjøre reisen for boligkjøpere både trygg og inspirerende. Det gagner både utbyggere og kjøpere, sier salgssjef  Vegard Westergård i wec360° i Norge.

Selskapet har et samarbeid med utbyggere som Skanska, PEAB, HSB og Riksbyggen i Sverige. Nå har de inngått rammeavtale med JM for Sverige Norge og Finland.

– Den norske byggebransjens utfordringer likner mye på hvordan det ser ut i Sverige. Det som gjør Norge spesielt spennende er imidlertid den store teknologiske modenheten som vi ser hos sluttbrukeren. Bruken av internett og smartphones er omtrent fullt utbredt, og teknologi som VR har blitt tatt imot med åpne armer. Nå tenker vi oss at man nesten sitter og venter på enda bedre digitale verktøy. Og det er der vi kommer inn, sier Vegard Westergård.

 

Powered by Labrador CMS