Tech

Proptech-selskap inn i Norge

3D-visualiseringsselskapet wec360° går inn i det norske markedet.

wec360° driver med visualiseringer for bolig, kommersielle bygninger og byplanlegging.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

I løpet av kort tid har wec360° sikret seg en dominerende posisjon innenfor 3D-visualisering for byggebransjen i Sverige. I løpet av 2017 visualiserte selskapet mer enn hvert fjerde bolig som ble bygget i landet. wec360° var også involvert i en rekke byutviklingsprosjekter. Nå etablerer selskapet seg i Norge. Målet er å skape en ny standard for hvordan man presenterer boliger, næringslokaler og driver med byplanlegging.

– Å kjøpe en ny bolig er for mange en av livets største beslutninger. Med teknologi som Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) hjelper vi våre kunder i byggebransjen til å gjøre reisen for boligkjøpere både trygg og inspirerende. Det gagner både utbyggere og kjøpere, sier salgssjef  Vegard Westergård i wec360° i Norge.

Selskapet har et samarbeid med utbyggere som Skanska, PEAB, HSB og Riksbyggen i Sverige. Nå har de inngått rammeavtale med JM for Sverige Norge og Finland.

– Den norske byggebransjens utfordringer likner mye på hvordan det ser ut i Sverige. Det som gjør Norge spesielt spennende er imidlertid den store teknologiske modenheten som vi ser hos sluttbrukeren. Bruken av internett og smartphones er omtrent fullt utbredt, og teknologi som VR har blitt tatt imot med åpne armer. Nå tenker vi oss at man nesten sitter og venter på enda bedre digitale verktøy. Og det er der vi kommer inn, sier Vegard Westergård.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fikk over 200 mill. for 270 p-plasser på Sørenga (+)
Transaksjoner
Hva bør selger gjøre om kjøper trekker seg fra en bindende avtale?
Juss
Wiederstrøm styrker staben
Karriere
Passerer snart 20 milliarder
Aktuelt
Økte byggekostnader i boligmarkedet
Play
Se alle Pluss-saker
Vant Cityprisen 2019
Aktuelt
Nejra Macic vant pris for de unge og lovende
Karriere
Fortsetter krangelen om bilfritt byliv
Aktuelt
Fikk kontrakt på 368 millioner kroner
Aktuelt