Tech

Proptech-selskap inn i Norge

3D-visualiseringsselskapet wec360° går inn i det norske markedet.

wec360° driver med visualiseringer for bolig, kommersielle bygninger og byplanlegging.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

I løpet av kort tid har wec360° sikret seg en dominerende posisjon innenfor 3D-visualisering for byggebransjen i Sverige. I løpet av 2017 visualiserte selskapet mer enn hvert fjerde bolig som ble bygget i landet. wec360° var også involvert i en rekke byutviklingsprosjekter. Nå etablerer selskapet seg i Norge. Målet er å skape en ny standard for hvordan man presenterer boliger, næringslokaler og driver med byplanlegging.

– Å kjøpe en ny bolig er for mange en av livets største beslutninger. Med teknologi som Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) hjelper vi våre kunder i byggebransjen til å gjøre reisen for boligkjøpere både trygg og inspirerende. Det gagner både utbyggere og kjøpere, sier salgssjef  Vegard Westergård i wec360° i Norge.

Selskapet har et samarbeid med utbyggere som Skanska, PEAB, HSB og Riksbyggen i Sverige. Nå har de inngått rammeavtale med JM for Sverige Norge og Finland.

– Den norske byggebransjens utfordringer likner mye på hvordan det ser ut i Sverige. Det som gjør Norge spesielt spennende er imidlertid den store teknologiske modenheten som vi ser hos sluttbrukeren. Bruken av internett og smartphones er omtrent fullt utbredt, og teknologi som VR har blitt tatt imot med åpne armer. Nå tenker vi oss at man nesten sitter og venter på enda bedre digitale verktøy. Og det er der vi kommer inn, sier Vegard Westergård.

 

Nesten hele hyttefeltet til 200 mill forsvant på et blunk
Aktuelt
800 boliger. Minst 3 milliarder kroner (+)
Bolig
Bygger næringsbygg til over 200 mill
Aktuelt
Oslo Finans med ansettelser
Karriere
Höegh utvider styret
Karriere
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Nå går starten for prosjektet til 300 mill (+)
Bolig
– Gjeninnfør momsfritaket på offentlig infrastruktur
Aktuelt
Kan revolusjonere morgendagens hyttebygging (+)
Utvikling
Har registrert feil i eiendomsskatten i Oslo
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.