Daglig leder Frithjof Foss i UNION Norsk Næringsmegling er fornøyd med samarbeidet som gir mer kompetanse innenfor retail.

UNION satser på retail

UNION Gruppen har inngått et strategisk samarbeid med Retail Property for å styrke handelssatsingen.

Publisert Sist oppdatert

UNIONs satsing på handelseiendommer får et løft ved samarbeidet med Retail Property, som ledes av Christian Stentoft Østby. Han har tidligere vært leasing manager i Promenaden Management og eiendomssjef i Søylen Eiendom. Stentoft Østby har 16 års erfaring innenfor eiendom, og var ifølge en melding fra UNION Gruppen sentral i å utvikle området for luksushandel på Egertorget, Nedre Slottsgate, Øvre Slottsgate og Prinsensgate.

– Spisskompetanse innenfor handel er nødvendig for å lykkes med vellykket utvikling av handelseiendommer, gatebeliggenheter, kjøpesentre, lokale handelsområder og kontorkonsepter for fremtiden. Med kompetanse innenfor handel og konseptutvikling, vil gårdeiere ha bedre forutsetning for å lykkes med verdiskapende utvikling. Christian blir derfor en verdifull ressurs for teamet vårt og for våre kunder, sier daglig leder Frithjof Foss i UNION Norsk Næringsmegling.

Han mener attraktive og opplevelsesbaserte konsepter på bakkeplan og større grad av helhetlig tenkning vil gi større verdiskapning for kundene.

– Jeg gleder meg til å starte arbeidet med UNION. I et marked i endring både på kontor og handelssiden er riktig konsept på bakkeplan viktig for å skape liv og bærekraft i eiendommene, både fysisk og digitalt. Jeg har bred erfaring fra de ulike segmentene, både nasjonalt og internasjonalt, slik at arealer, leier og beliggenheter kan optimaliseres etter de forutsetningene som er. Jeg ser frem til å kunne rådgi gårdeiere for at de skal få optimalisert sine investeringer og skape bedre dynamikk mellom ulike leietakere. På den måten vil et enkelt bygg, en gate eller et helt område kunne løftes og gjøre det enda mer attraktivt både for leietakere og kunder, sier Christian Stentoft Østby.

UNION mener samarbeidet gjør næringsmegleren godt posisjonert til å bistå gårdeiere til å investere, utvikle og drifte fremtidens hanelsmarked.

Powered by Labrador CMS