Nyheter

Fra Cushman til CBRE

CBRE har hentet Anders Bjerke Rennesund som ny leder for leietakerrådgivningen i selskapet.

Anders Bjerke Rennesund begynner i CBRE i september.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Anders Bjerke Rennesund går fra stillingen som partner i Cushman & Wakefield Realkapital til CBRE. Der skal han lede leietakerrådgivningssatsingen til selskapet og håndtere både den norske kundeporteføljen og selskapets globale nettverk.

– Jeg ser frem til å ta fatt på nye oppgaver i CBRE, og har sterk tro på selskapets strategi. Bredden i tjenester, kundefokus og leveranseplattform vil lykkes i årene fremover, rett og slett fordi markedet etterspør det. Topptunge aktører med lav endringstakt vil bli kraftig utfordret av kundene fremover. Jeg har selv bevitnet hvordan CBRE har utviklet seg de siste årene og hvilken punch det er i organisasjonen. CBREs brede internasjonale nettverk, tydelige satsning på teknologi, samt innsikt i både investor- og brukersegmentet er noe som klart skiller seg ut i bransjen, sier Anders Bjerke Rennesund.

Før han jobbet i Cushman & Wakefield, har Anders Bjerke Rennesund arbeidet i selskaper som Atento og ErgoGroup (Evry).

Anders vil med sin kompetanse, erfaring og sterke omdømme være en viktig bidragsyter i vår videre utvikling. Hans erfaring fra store og komplekse rådgivningsoppdrag, prosjektledelse i store endringsprosesser, kombinert med teknologiforståelse vil gi kundene den trygghet som kreves i dagens marked. Vi er veldig glade og stolte av å få Anders om bord, og dra nytte av all hans erfaring og innsikt, sier John Olof Solberg, administrerende direktør i CBRE Norge.

Anders Bjerke Rennesund begynner i den nye stillingen i september 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Boliger for 10 milliarder kroner ga rekord
Aktuelt
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet
Aktuelt
Se alle Pluss-saker
Storkjøp for nesten en halv milliard (+)
Transaksjoner
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp
Aktuelt
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig