Nyheter

Ny eiendomspartner i Selmer

Selmer styrker eiendomsteamet med Trude Gran Melbye (37) som ny partner fra 11. juni 2018.

NY PARTNER I SELMER: Trude Gran Melbye.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Hun kommer fra Wikborg Rein, hvor hun har vært siden 2012. I Selmer blir Gran Melbye sentral på eiendomsteamet hvor hun blant annet vil jobbe med leiekontrakter, eiendomstransaksjoner og generell eiendomsjuss.

Trude Gran Melbye har særlig kompetanse innen leiekontrakter og betydelig erfaring med ulike kontraktstyper for både hotell, kontor, butikk og restaurant. Hun vil inngå som en sentral ressurs i Selmers spesialistteam på husleierett, sammen med Line Ravlo-Losvik og Even Berg.

LES OGSÅ: MVA-talent til Ræder

– Trude har gjort seg bemerket for sitt engasjement innenfor næringseiendom over lang tid. Både i form av sin praktiske tilnærming i saker for sentrale eiendomsaktører og gjennom deling av praktiske tips og kunnskap via artikler. Slik spiller hun kundene gode, og vi er derfor glade for å kunne tilby Trudes gode tilnærming og brede kunnskap innen næringseiendomsjuss til våre eiendomskunder, sier Mikkel Vislie som leder Selmers eiendomsavdeling.

Eiendoms- og entrepriseavdelingen i Selmer vil nå bestå av 11 partnere og over 30 rådgivere. Eiendomsteamet har ligget på topp i både Chambers og The Legal 500’s rangeringer de siste ti årene. Teamet er tidligere blitt styrket med Line Ravlo-Losvik, og vinteren 2016 ble også tidligere byrådsleder i Oslo, Stian Berger Røsland en del av laget.

– Selmer er en anerkjent rådgiver innenfor alle juridiske disipliner knyttet til næringseiendom og jeg gleder meg til å bli en del av Norges største og fremste eiendomsteam, sier Trude Gran Melbye.

– Å få anledning til å videreutvikle meg som advokat og partner i et så stort team er en unik mulighet. Jeg gleder meg også til å jobbe med tidligere byrådsleder Stian Berger Røsland. Hans politiske erfaring og spisskompetanse innenfor plan- og bygningssaker tror jeg vil være en styrke for de eiendomsaktørene som jeg jobber sammen med, tilføyer hun.

I løpet av karrieren har Gran Melbye sett eiendomsjussen fra ulike ståsteder både som advokat, dommer og som konsulent i Huseiernes Landsforbund. Med sin kommersielle orientering har hun også blitt trukket frem som en av “fremtidens advokatstjerner”, blant annet i en undersøkelse i NæringsEiendom i 2015.

LES OGSÅ: Ansetter advokat med fokus på plan- og bygningsrett

– Jeg er glad for at jeg har en bred plattform i bunn, og har blitt mer og mer spesialisert med årene. Det gjør det lettere å se saker fra flere vinkler, og gir forhåpentligvis også bedre muligheter for å finne gode og balanserte løsninger som partene kan leve med på sikt, kommenterer Trude Gran Melbye.

Den nye Selmer-partneren er kjent i bransjen for sitt gode humør og for å være en rå idrettsutøver på fritiden. Med tredjeplass på Norseman i 2014 løper hun fra de fleste.

– Trude får topp tilbakemelding fra kunder. Hun er en dyktig og ambisiøs som advokat, som i tillegg konkurrerer på nasjonalt toppnivå i triatlon. I Selmer tilrettelegger vi for å kunne lykkes på flere plan i livet. Trude kombinerer jobb og fritid på en måte som er imponerende for mange, og passer perfekt inn i Selmers kultur, sier Atle H. Carlsen, administrerende direktør i Selmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyspunkter i retailsektoren
Play
Foreslår mange hundre nye boliger på elvebredden (+)
Bolig
Selvaag Eiendom kjøper på Tjuvholmen
Transaksjoner
Eiendomsadvokat må dekke milliontap etter utlånstabbe
Juss
Beste praksis skaper nye verdier
Aktuelt
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Her vil Aspelin Ramm gjøre et scoop (+)
Utvikling
Investerer 3,7 milliarder for fremtiden
Utvikling
Slår seg sammen til et nytt eiendomsselskap
Aktuelt
Mindre gubbefaktor i eiendomsbransjen
Play