Morten Roland (41), Bjørn Olav Smørgrav (32) og Erlend Garmann Tuntland (45) etablerer Arctic Real Estate Development sammen med Artic Securities. (Foto: Arctic)

Arctic starter nytt eiendomsutviklingsselskap

Arctic Securities har fått med seg noen av bransjens beste menn og sammen etablerer de nå Arctic Real Estate Development.

Publisert Sist oppdatert

Med seg på laget har de nemlig fått Erlend Garmann Tuntland (45), Morten Roland (41) og Bjørn Olav Smørgrav (32). Sammen etablerer de altså Arctic Real Estate Development, et selskap som skal tilby investeringsmuligheter innenfor utviklingseiendom samt forestå eiendomsutvikling, drift og salg av de ulike eiendomsutviklingsprosjektene.

– Arctic Securities er en full service investment bank og har blant annet etablert seg som en ledende transaksjonsrådgiver med et bredt spekter av produkter og tjenester innenfor næringseiendom. Arctic vil med det nye selskapet også kunne tilby markedet investeringsmuligheter innenfor utviklingsorientert eiendom sier administrerende direktør i Arctic Securities, Mads H. Syversen

Erlend Garmann Tuntland har de siste årene vært investeringsdirektør i børsnoterte Entra ASA, Morten Roland har vært transaksjonsdirektør i DNB Næringsmegling og Bjørn Olav Smørgrav har de siste årene jobbet i DNB Markets og DNB Næringsmegling.

– Det nye teamet har dyptgående markedskunnskap og solid erfaring innen transaksjoner, investering og finansiering, kombinert med prosjekt- og utviklingskompetanse. Vi ser frem til å komme i gang etter sommeren. Vår bakgrunn kombinert med synergier med Arctic-systemet danner en spennende plattform for det nye selskapet, sier trekløveret i en felles kommentar.

 

 

Powered by Labrador CMS