Morten Olaisen i NE meet AS gratulerer Selvaag Eiendoms Cecilie Martinsen med å ha best merkevare i eiendomsbransjen.

Disse har best merkevare i eiendom

Selvaag, Akershus Eiendom, Aspelin Ramm, Eiendomsspar og Entra har de beste merkevarene i eiendomsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Det kom frem da NE meet AS nylig gjennomførte Eiendomsbarometeret 2018, en undersøkelse som måler hva de som jobber i eiendomsbransjen og andre med tilknytning til bransjen mener om de ulike aktørene.

Selvaag hadde den beste merkevaren i årets undersøkelse, med en totalscore på 73 poeng.

– Selvaag er en godt kjent merkevare. At vi nå også bidrar innen området næringseiendom er vi svært fornøyd med. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og utvikle oss for å fylle denne kjennskapen med positivt innhold, sier Cecilie Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom.

Akershus Eiendom inntar andreplassen i årets Eiendomsbarometeret. Næringsmegleren oppnådde 72,8 poeng. Akershus anses av respondentene i undersøkelsen for å være det dyktigste selskapet i eiendomsbransjen.

– Dette er en tydelig anerkjennelse. Men samtidig er vi opptatt av å utvikle oss, så denne typen oppmerksomhet tar vi med oss som inspirasjon til vårt videre arbeid, sier Petter Nylend, daglig leder i Akershus Eiendom.

Aspelin Ramm scorer alltid høyt på merkevareundersøkelsen Eiendomsbarometeret. I år oppnådde selskapet 72,3 poeng, noe som gir den tredje beste merkevaren. Samtidig er Aspelin Ramm best likt blant de som svarte i undersøkelsen.

– Vi vil bli vurdert på det vi gjør. At vi både er best likt og for femte år på rad også kåret til det beste stedet å jobbe tar vi som en tillitserklæring, sier Gunnar Bøyum, administrerende direktør i Aspelin Ramm.

Eiendomsspar fulgte hakk i hæl bak Aspelin Ramm, med en merkevarescore på 72,2 prosent, mens Entra inntok femteplassen med 71 poeng.

I Bergen har DNB Næringsmegling best merkevare. Odfjell Eiendom er best likt og regnes som dyktigst i Bergen. I Trondheim har Koteng Eiendom best merkevare, foran de to Reitan-selskapene E.C. Dahls Eiendom og Reitan Eiendom. Norion Næringsmegling regnes som dyktigst, mens E.C. Dahls Eiendom er best likt. Øgreid Eiendom har best merkevare i Stavanger, foran Eiendomsmegler 1 og Smedvig Eiendom. I Stavanger er K2 Stavanger både best likt og dyktigst, ifølge respondentene i undersøkelsen.

Powered by Labrador CMS