Adm. direktør Tore Martinsen i Relokator og adm. direktør Anders Bjerke i Totalreform går sammen.

Relokator kjøper Totalreform

Relokators eierselskap First Mover Group har inngått avtale om å kjøpe 87 prosent av aksjene i Totalreform.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en industriell riktig måte å tenke på. Relokator er gode på flytting, mens Totalreform er gode på prosjektledelse. Kompetansemessig passer vi veldig godt sammen. Med den veksten vi har hatt i Relokator, er det vi trenger mest av alt talent og ledelsesressurser. Det får vi tilgang på gjennom Totalreform, sier Tore Martinsen i First Mover Group til Estate Nyheter.

Målet er å slå sammen Totalreform AS med Relokator AS. Tore Martinsen forteller at de to selskapene vil få en samlet omsetning på 300 millioner kroner i Skandinavia i år.

– Vi har et sterkt ønske om å digitalisere mer av flytteprosessen, og da er det viktig å få en større base å fordele utviklingskostnadene på. Vi har også en internasjonal ambisjon. Vi styrker hjemmemarkedet for å kunne vokse ute, sier Martinsen.

Relokators svenske virksomhet er nå oppe i en omsetning på 40 millioner kroner, og nå vil et sammenslått selskap kjempe om markedsandeler i et skandinavisk marked verdt 3 milliarder kroner. I 2019 skal Relokator åpne kontorer i Gøteborg og Malmø.

Powered by Labrador CMS