Christian Cheung er ansatt som ny eiendomsforvalter i Søylen Eiendom.

Fra programmerer til eiendomsforvalter

Christian Cheung går fra McKinsey & Co og software-utvikler hos Dimension10 til jobben som eiendomsforvalter i Søylen Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ønsker alltid å tenke nytt – og vi anser det da som spesielt positivt å hente inn dyktige folk med teknologisk bakgrunn. Dette vil være et godt tilskudd for våre ansattes hverdag med raskere prosesser og forhåpentligvis vil våre kunder oppleve en mer effektiv prosess. Det er dessuten ikke hver dag vi henter inn folk fra McKinsey og vi er sikre på at Christians erfaringer derifra vil være givende i mange situasjoner, sier Carl Erik Krefting, administrerende direktør i Søylen Eiendom, og fortsetter: – Ellers vil jeg si at Christian er veldig nysgjerrig, kunnskapsrik, hardt arbeidende og positivt innstilt, som er verdier som vi verdsetter!

Annerledes bakgrunn

– Jeg ser frem til å kunne bruke kreativiteten min til å videreutvikle porteføljen av næringseiendommer og å skape nye og spennende løsninger på vanskelige problemstillinger, sier Christian Cheung, eiendomsforvalter i Søylen Eiendom.

Cheung er utdannet maskiningeniør og gikk et år på NTNU før han fullførte studiene på Imperial College i London. Etter endt studie tilbrakte han 2,5 år hos McKinsey & Co, før han vendte tilbake til sine ingeniørrøtter og startet som Software-utvikler hos Dimension10, en spennende start-up som utvikler VR-software. Han skrev kode i cirka 5 måneder før han startet hos Søylen Eiendom.

– Jeg har alltid vært opptatt av å kunne skape noe nytt og å utfordre meg selv, noe jeg absolutt fikk muligheten til både hos McKinsey og Dimension10, på helt forskjellige områder og i helt forskjellige skala. Jeg var tidlig interessert i de unike utfordringene og mulighetene eiendomsutvikling presenterer – en god match mellom leietaker og lokale kan være helt avgjørende for leietaker, gårdeier og hele nærmiljøet, og denne dynamikken fascinerer meg, sier Cheung.

Powered by Labrador CMS