Nyheter

Blir med på grønne strakstiltak

Selvaag Eiendom har sluttet seg til de ti strakstiltakene i Eiendomssektorens veikart mot 2050.

Adm. direktør Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom øker fokuset på miljø.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Veikartet viser konkret hvordan eiendomssektoren skal bidra på veien mot nullutslippssamfunnet, og forutsetter samtidig at medlemsbedriftene forplikter seg til å følge opp tiltakene i veikartet.

– Vi gratulerer Selvaag Eiendom med å forplikte seg til å gå foran. Byggeierne har en viktig rolle som premissgiver for resten av verdikjeden. Byggherrer som etterspør grønne løsninger, skaper et marked for grønne prosjekterende, entreprenører og produsenter. Uten dette, får vi ikke den bærekraftige endringen vi trenger i bygg- og anleggssektoren, sier Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse og NGBC.

Selvaag Eiendom er opptatt av å være en aktiv og fremoverlent aktør innen utvikling av miljøbygg og miljøteknologi, både på nye og eksisterende eiendommer.  Selskapet har ansatt Thomas Thorstensen som teknisk sjef, og han vil være selskapets primus motor innenfor miljø og teknologi.

– Tilslutning til de 10 strakstiltakene for byggeiere i Veikart 2050 er en fin måte å formalisere denne visjonen og bidra til en mer bærekraftig sektor. Vi har allerede gjennomført tiltak i eksisterende bygg, blant annet er det i samarbeid med Aspelin Ramm etablert en energisentral på Tjuvholmen for å underbygge den videre utviklingen av området i en miljøriktig retning. Vi har påbegynt planlegging og implementering av de nye strakstiltakene og ser frem til den videre utviklingen. Dette vil uten tvil gi våre leietakere en økt tilfredshet, heve kvaliteten på byggene og styrke organisasjonen vår, sier adm. direktør Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom.

Skjerpet tidsfrist for inngåelse av justeringsavtaler
Juss
Ringnes og Sundt på tysk hotellraid
Aktuelt
Byen får et helt nytt sentrumskvartal
Utvikling
Dømt for å ha overført millionbeløp til seg selv (+)
Analyse
Har de mest fornøyde leietakerne
Aktuelt
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Storhandel i Trøndelag
Transaksjoner
CapMan oppgraderer sentralt i Oslo (+)
Utvikling
Ansetter med tanke på samfunnsansvar
Karriere
Utleiers ABC – Del 24 – Tinglysning og pantsettelse
Juss

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.