NY I RÆDER: Biljana Nedimovic.

MVA-talent til Ræder

Styrker innen fast eiendom og skatt og avgift.

Publisert Sist oppdatert

Biljana Nedimovic begynte i Advokatfirmaet Ræder AS i april, etter at hun de to siste årene har jobbet som manager/advokat i Ernst & Young Advokatfirma AS. Fra før har hun erfaring fra advokatfirmaet Thommessen og fra Skattelovavdeling i Finansdepartementet. Hun har også vært dommerfullmektig ved Nedre Telemark tingrett.

Merverdiavgift i fokus– Med merverdiavgift i stadig større fokus både hos klienter og myndighetene, er vi veldig fornøyde med at Nedimovic har valgt å fortsette sin karriere hos oss. Hun har solid erfaring og en interessant profil som vil gjøre henne til et verdifullt tilskudd i vårt skatte- og avgiftsteam, sier Hans Olav Hemnes, partner og faggruppeleder for skatte- og avgiftsavdelingen.

LES OGSÅ: Blir partner i Pangea

Nedimovic har jobbet flere år i privat advokatvirksomhet med noen av de største selskapene i inn- og utland og har bred erfaring i arbeid med rådgivning, transaksjoner og restruktureringer, samt bistand av selskaper i tvistesaker med skattemyndighetene. Hennes spesialitetsområder er fast eiendom og finanssektoren.

I sin tid i Skattelovavdelingen hadde Biljana Nedimovic blant annet ansvaret for saken hvor EFTAs overvåkingsorgan ESA i 2012 konkluderte med at Norges ordning for mva-representasjon brøt med EØS-avtalen, i tillegg til flere andre lovsaker.

– Hun har erfaring med prosessoppdrag for norske domstoler, både som advokat og dommer, og vil være en solid tilvekst i vårt firma, også når det gjelder vår videre satsning innen prosedyre, sier Fredrik Ottesen, partner og virksomhetsområdeleder for corporate-avdelingen i Ræder.

LES OGSÅ: Malling ansetter

Nedimovic har også vært flittig brukt som foredragsholder, og har vært medforfatter på flere artikler i fagbladet Revisjon og Regnskap, sist gang i nr. 8/2017 med artikkelen «Skårer Syd-dommen: Fradragsrett for inngående merverdiavgift på transaksjonskostnader».

Spennende posisjon– Ræder har et godt erfarent team og en sterk stilling på et område jeg interesserer meg for, og jeg gleder meg til å ta fatt på avgiftsproblemstillingene i firmaet, sier Nedimovic.

Powered by Labrador CMS