Nyheter

Gjør comeback i meglerbransjen

Knut Stokke gjør comeback innenfor næringsmegling ti år etter at han hoppet av UNION.

TILBAKE SOM MEGLER: Knut Stokke begynner i SPG Corporate Finance og liker å gnage seg gjennom kompliserte eiendomstransaksjoner.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Knut Stokke var en av partnerne i UNION da virksomheten ble solgt til islandske Glitnir. Men da de øvrige partnerne kjøpte tilbake næringsmegleren fra Glitnir, ble ikke Stokke med videre.

– Jeg ga meg som megler i UNION for ti år siden da de skulle kjøpe tilbake virksomheten. Jeg gikk sammen med Petter Stordalen, Eiendomsspar og Bjørn Rune Gjelsten om å starte Solist-fondet, som fikk inn en egenkapital på 500 millioner kroner. Etter det har jeg investert på egen hånd. Det har gått veldig bra, men det ble litt kjedelig, sier Stokke til Estate Nyheter.

Nå er han tilbake i meglerbransjen i transaksjonsrådgiveren SPG Corporate Finance.

– Jeg liger å gnage meg gjennom litt kompliserte eiendomstransaksjoner. Da var det SPG Corporate Finance som passet best. Det er ikke et stort system, men de har veldig flinke folk som jobber veldig grundig. Der skal jeg jobbe med special clients og spesielle cases, sier Stokke.

Han har allerede begynt i den nye jobben, og har allerede flere ting på gang.

– Men jeg må skape min egen deal flow utfra de eiendommene og porteføljene som jeg kjenner til. Så får vi se etter hvert hva det blir til, sier Stokke.

SPG Corporate Finance er en eiendomsrådgiver som har spesialisert seg på transaksjoner. I 2017 sto de for en omsetning i transaksjonsmarkedet på drøye 6,5 milliarder kroner.

Samarbeid endte i millionkrangel (+)
Analyse
Offentlige leietagere må ta miljøansvar
Aktuelt
Skal selge for 650 millioner (+)
Bolig
Henter fra Aspelin Ramm
Karriere
Fikk nei til utvidelse av Manglerud senter
Utvikling
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Den lille kommunen bygger for milliarder (+)
Utvikling
– Ingen kjøpte el-bil før Tesla kom
Play
Ukjent 38-åring har eiendommer for flere hundre millioner (+)
Analyse
Solgte Farris Bad til hotellentusiast (+)
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.