Nyheter

NRP kjøper fra UNION

Et NRP-fond har kjøpt en eiendom fra UNION Eiendomsinvest Norge.

NRP kjøper i Kristiansand.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det var i UNION Eiendomsinvest Norges rapport for fjerde kvartal til at det kom frem at UNION har solgt eiendommen Buråsen 24, 28 og 30. «Denne eiendommen forventes solgt med utdeling av oppgjør innen utløpet av Mai 2018», skriver fondet i rapporten.

Nå er det klart at det er det nyeste eiendomsfondet til NRP, NRP Eiendom 2018 Invest, som har kjøpt Buråsen 24, 28 og 30. Ifølge prospektet til den seneste kapitalinnhentingen til fondet, har eiendommen blitt kjøpt for en eiendomsverdi på 105 millioner kroner. Det samlede arealet er på 7522 kvadratmeter, og eiendommen har ifølge UNION-fondets kvartalsrapport leieinntekter på 8,7 millioner kroner i 2018. Leietaker er National Oilwell Varco, og leieavtalen løper i ytterligere 4,5 år.

Ifølge prospektet til NRP-fondet har fondet kjøpt ytterligere en eiendom i Kristiansand med National Oilwell Varco som leietaker. Eiendommen har et areal på 5250 kvadratmeter. Kjøpesummen er 104,5 millioner kroner.

De to National Oilwell Varco-eiendommene eiendommene har en yield på 7,3 prosent og en samlet tomt på over 20 000 kvadratmeter. Det er SPG Corporate Finance som har vært megler for de to eiendommene.

Samarbeid endte i millionkrangel (+)
Analyse
Offentlige leietagere må ta miljøansvar
Aktuelt
Skal selge for 650 millioner (+)
Bolig
Henter fra Aspelin Ramm
Karriere
Fikk nei til utvidelse av Manglerud senter
Utvikling
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Den lille kommunen bygger for milliarder (+)
Utvikling
– Ingen kjøpte el-bil før Tesla kom
Play
Ukjent 38-åring har eiendommer for flere hundre millioner (+)
Analyse
Solgte Farris Bad til hotellentusiast (+)
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.