Nyheter

Blir partner i Pangea

Linn Idsø Brenne blir blitt partner i Pangea Property Partners.

Linn Idsø Brenne har jobbet i Pangea siden 2014.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Den nye partneren har over 20 års arbeidserfaring i ulike bransjer, hvorav 15 har vært innenfor eiendom. Hun har tidligere vært rådgiver i Akershus Eiendom og Newsec og begynte i Pangea Property Partners i 2014. Der har hun vært rådgiver innenfor et bredt spekter av transaksjoner i det nordiske markedet, både for lokale og internasjonale investorer som skal optimalisere sine eiendomsporteføljer. Linn Idsø Brenne har en MSc i Business Administration fra Norges Handelshøyskole.

– Linn er lidenskapelig opptatt av å tilføre kundene våre ekstra verdi og har gjennom sin omfattende kunnskap og sine gode ideer bidratt betydelig til Pangeas utvikling de siste årene. Vi er veldig glad for at hun nå tar steget opp og blir partner i Pangea, sier partner og daglig leder Bård Bjølgerud.

– Jeg føler meg privilegert som får muligheten til å bli partner i et selskap med en så sterk markedsposisjon som Pangea. Jeg lar meg inspirere av den gjennomføringskraften som finnes i Pangea, kombinert med å jobbe med kolleger med så sterk fagkompetanse. Jeg gleder meg til å fortsette å bidra aktivt i selskapets daglige og langsiktige utvikling – drevet av kundens behov, sier Linn Idsø Brenne i Pangea.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gikk på en smell etter sprengningsarbeider hos naboen
Juss
Skal behandle sak om badetomten på Stovner
Utvikling
UNION henter fra Akershus Eiendom
Karriere
Selskapet bak MESH henter 40 mill
Tech
Her skal Fredensborg bygge boliger og næring
Bolig
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Colliers ansetter i retailavdelingen
Karriere
Bygger for 232 millioner kroner i Oslo øst
Aktuelt
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Foreslår mange hundre nye boliger på elvebredden (+)
Bolig