Eiendomsspar har stor tro på Lofoten og vil utvikle Vestfjord Hotell.

Eiendomsspar kjøper mer i Lofoten

Eiendomsspar har kjøpt Vestfjord Hotell i Lofoten.

Publisert Sist oppdatert

Selger er Norlandia Utvikling, som eies av brødrene Adolfsen. Hotellet har 63 rom, konferansetilbud og en restaurant med bar og ligger sentralt i Svolvær på Bekkholmen nær Hurtigruteanløpet. Nå kan hotellet bli utvidet og oppgradert.

– Vi er meget glade for å ha fått kjøpe Vestfjord Hotell Lofoten. Det er et hotell som i dag har sin plass i markedet og som drives godt. Tomten er i kommuneplanen avsatt til høyhusbebyggelse, og det ligger derfor på sikt til rette for en betydelig utvidelse av dagens hotell. Dette er vår andre større investering med sikte på å styrke og utvide hotelltilbudet i Svolvær, i det vi allerede har Jern og Bygg eiendommen i beste sentrum hvor det skal bygges et stort hotell med et allsidig tilbud. Vi har klokkertro på Lofoten og Svolvær som destinasjon, det finnes knapt et vakrere sted med så mange opplevelsestilbud i hele verden, sier Christian Ringnes, adm. dir. i Eiendomsspar.

Eiendomsspar har tidligere kjøpt en tomt som skal gi et nytt hotell i Svolvær. 

– Eiendommen Bekkholmen er Svolværs flotteste beliggende tomt, og Vestfjord Hotell Lofoten er et veldrevet og hyggelig lite hotell. Tomten har et fantastisk potensiale i det den i henhold til Byplanen kan bebygges med et signalbygg. Vi hadde startet å jobbe med egen utvikling av tomten, da muligheten for et salg kom på bordet. Det er viktig med en langsiktig og god strategisk utvikling av hotelltilbudet i Svolvær. Vi er derfor veldig glade for at det er Eiendomsspar og Christian Ringnes som overtar eiendommen når vi først har valgt å selge. Det er litt trist å selge denne unike eiendommen, men det blir spennende å følge utviklingen videre på Bekkholmen og i Svolvær. Vi er sikre på at Eiendomsspar er den beste kjøper, som på sikt vil bidra med et spennende bygg av høy kvalitet som denne eiendommen fortjener, sier Hilde Hammervold, adm. dir. i Norlandia Utvikling, som representerer selger.

Powered by Labrador CMS