Nyheter

Ny advokatkåring fra Legal 500

Den seneste Legal 500-kåringen er klar.

Selmer-advokater tar tre av ni plasser i Legal 500s kategori «ledende individuelle advokater» innenfor eiendom.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Artikkelen er oppdatert med resultater fra entrepriserett og kommentarer fra BA-HR.

Hvert år offentliggjør Legal 500 sin kåring over de beste eiendomsadvokatene. Kåringen er delt opp i fem «divisjoner», med advokatfirmaer som trekkes frem, samt en gruppe med ledende individuelle advokater.

I kategorien ledende individuelle advokater innenfor eiendom har bare ni advokater fått plass. Selmer-advokater stakk av med tre av plassene (Line Ravlo-Losvik, Andreas Rørvik og Mikkel Vislie) i kategorien.

Atle Carlsen, administrerende direktør i Advokatfirmaet Selmer, gleder seg stort over plasseringene, og sier at han synes det er flott å se at eiendomsteamet oppnår anerkjennelse for det arbeidet som daglig utføres av et stor team. Legal 500 trekker også frem andre Selmer-advokater som dyktige.

– Dette er en teaminnsats og det er ekstra gledelig at både Even Berg, Sverre Nordlie, Mads Fuglesang og Svein Sulland også nevnes i beskrivelsene i Legal500 for henholdsvis fast eiendom og entreprise i tillegg til Andreas Rørvik, Mikkel Vislie og Line Ravlo-Losvik.

Også BA-HR scorer i kategorien individuelle advokater, med Stig Bech og Anne Sofie Bjørkholt med i det gode selskap.

– Det finnes ingen trylleformel for å nå høyt på disse rangeringene. Det er egentlig bare en ting vi oppfatter at har veldokumentert effekt: Hardt og godt lagarbeid over tid. I BAHR er grunnfilosofien at laget er viktigere enn enkeltspillere, og dette fokuset gir langvarig og bærekraftig kvalitet. Vi legger stor vekt på opplæring av våre yngre ansatte, slik at klientene skal oppleve at vi har høy kvalitet i alle ledd, sier partner Stig Bech i BA-HR.

De øvrige advokatene som er regnet som de ni ledende, er Christopher Borch fra Thommessen, Hans Henrik Kværne fra Arntzen de Besche, Tom Rune Lian fra Wiersholm og Geir Sand fra Schjødt.

Legal 500 har også en kategori med «neste generasjon advokater». I den kategorien er det bare tre navn, hvorav to fra Wikborg Rein. Det er Ingrid Høstmælingen og Lars Ulleberg Jensen som regnes som to av advokatene vi vil se mer av i fremtiden. Camilla Kristiansen Lunne fra Schjødt er også en av «neste generasjons advokater».

Når det gjelder rangeringen av advokatfirmaene har Legal 500 funnet plass til seks advokatfirmaer i første divisjon. I urangert rekkefølge er det Arntzen de Besche, BA-HR, Haavind, Schjødt, Selmer og Thommessen.

I gruppe to er CLP, DLA Piper, Føyen Torkildsen, Wiersholm og Wikborg Rein.

I gruppe tre finner vi Deloitte, Grette, Hjort og SANDS, mens KPMG Law, Kluge, Ro Sommernes og Simonsen Vogt Wiig er i gruppe fire.

I den femte gruppen er Brækhus Dege og Ræder.

Legal 500 har også kåringen innenfor entreprise. I kategorien ledende individuelle advokater i entreprise trekkes Jan Einar Barbo og Sam Harris fra BA-HR frem.

– Innenfor entreprise er Sam E. Harris og Jan Einar Barbo rangert som tier 1 og «leading individuals» innenfor entreprise både hos Chambers og Legal 500. De omtales som henholdsvis «absolutely brilliant» og «an amazing litigator», så det spares ikke på den rosende omtalen. Det hjelper jo veldig å ha slike enere på laget, sier Stig Bech.

I entreprise er også Nils-Henrik Pettersson og Petter Vagle fra Advokatfirmaet Glittertind trukket frem som ledende individuelle advokater. Arne Engesæth dea DLA Piper, Johnny Johansen fra Haavind og Espen Nyland fra Kluge trekkes også frem som ledende individuelle advokater.

Øystein Myre Bremset fra BA-HR og Asbjørn Lyséll Dølvik fra Advokatfirmaet Glittertind regnes som neste generasjon entrepriseadvokater.

BA-HR, DLA Piper, Advokatfirmaet Glittertind, Haavind, Kluge og Wiersholom får plass i første divisjon innenfor entrepriserett. I gruppe to er Føyen Torkildsen, Grette, Schjødt, Selmer, Thommessen og Wikborg Rein, mens Hjort, SANDS og Simonsen Vogt Wiig er i den tredje gruppen i kåringen over de beste eiendomsadvokatene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gikk på en smell etter sprengningsarbeider hos naboen
Juss
Skal behandle sak om badetomten på Stovner
Utvikling
UNION henter fra Akershus Eiendom
Karriere
Selskapet bak MESH henter 40 mill
Tech
Her skal Fredensborg bygge boliger og næring
Bolig
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Colliers ansetter i retailavdelingen
Karriere
Bygger for 232 millioner kroner i Oslo øst
Aktuelt
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Foreslår mange hundre nye boliger på elvebredden (+)
Bolig