Nyheter

Vil ha 70 mill. for boligtomt

En større utviklingstomt 12 kilometer sør for Trondheim har vært til salgs siden i fjor høst.

Eiendommen ligger rett ved et etablert boligområde.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendommen, som i dag består av utmark, ligger i Trondheim kommune sør for Lundåsen og vest for Kattem. Eiendomsmegler 1 har fått salgsoppdraget, og prisantydningen er fortsatt 70 millioner kroner. Salgsprosessen ble initiert av eier Sør-Trøndelag Fylkeskommune i fjor høst, men tomten er fortsatt ikke blitt solgt.

Tomten er på til sammen 48 mål, med flatt og kupert terreng med gran- og løvskog som nåværende eier vil besørge snauhogst av. Eiendommen er ikke regulert, men i henhold til kommuneplanens arealdel er ca. 43 mål avsatt til ny boligbebyggelse med tilknytning til etablert boligområde i øst. Ca. fem mål av den nordlige delen av tomten er avsatt til friområde.

«Eiendommen har gode solforhold beliggende opp mot det veletablerte boligområdet Kattem og nyetablerte Lund Østre. Videre har Eiendommen nærhet til Kattem skole, dagligvarebutikk, barnehager og idrettsanlegg, skogsterreng og kulturlandskap», skriver Eiendomsmegler 1 i prospektet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Forsøk på forsikringssvindel ga fire år i fengsel
Juss
Kontrakt for LINK arkitektur
Aktuelt
Forvandler den 130 år gamle bygården til topp kontorer
Aktuelt
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Mva-kompensasjon – frem krav om nettoprinsipp
Juss
Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen
Karriere
Oslo Tennisklubb skal bygge leiligheter (+)
Bolig
Kirken vil bygge boliger på St. Hanshaugen (+)
Bolig