Nyheter

Colliers dobler i Stavanger

Colliers International har ansatt Jostein Gjerde som ny eiendomsrådgiver ved Stavanger-kontoret.

Jostein Gjerde (tv) og Thomas J. Middelthon (th)
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Før jul i fjor åpnet Colliers International nytt kontor i oljehovedstaden. Nå har daglig leder Thomas J. Middelthon fått selskap på Stavanger-kontoret av Jostein Gjerde. Gjerde er ansatt som eiendomsrådgiver i Colliers International.

– Jostein har bred salgs- og lederbakgrunn fra IT selskapet Proplan og som leder innen bedriftsmarkedet i DNB. Følgelig har han god kunnskap om det lokale næringslivet. Vi tror han vil bli en sterk ressurs for selskapet, sier Thomas J. Middelthon.

Colliers International har tro på at transaksjonsmarkedet i Stavanger er tilbake for fullt, noe eiendomsrådgiveren vil forsøke å profittere på.

Analysesjef Aleksander Gukild i Colliers tror 2018 kan bli et rekordår innenfor transaksjoner i Stavanger.

– Faktisk har gjennomsnittlig transaksjonsvolum de siste 3 årene vært nær dobbelt så høyt som tilsvarende transaksjonsvolum i de tre årene før under «oljeboomen». I 2017 målte Colliers et transaksjonsvolum på rundt 6 milliarder for Stavanger regionen, noe som slår volumet for 2016 som da var et rekordår. I tillegg ser man at antall transaksjoner fremdeles gjøres med en rekordhøy takt. 2018 har startet positivt og det er flere større eiendommer i spill, sier analysesjefen.

– Da vi valgte å åpne kontor i Stavanger, var det klart at dette skulle være et fullskala meglerkontor på lik linje med vårt hovedkontor i Oslo. Jostein har en bakgrunn som gjør at han vil komplettere kompetansen vår i Stavanger, og være med på å bygge et lokalkontor som skal tilby noe mer enn hva man kanskje har vært vant til å få fra en næringsmegler i Stavanger, sier Thor Bjørdal, CEO i Colliers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Forsøk på forsikringssvindel ga fire år i fengsel
Juss
Kontrakt for LINK arkitektur
Aktuelt
Forvandler den 130 år gamle bygården til topp kontorer
Aktuelt
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Mva-kompensasjon – frem krav om nettoprinsipp
Juss
Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen
Karriere
Oslo Tennisklubb skal bygge leiligheter (+)
Bolig
Kirken vil bygge boliger på St. Hanshaugen (+)
Bolig