Nyheter

Fra Ragde til NCM Development

NCM Development har ansatt Anja Kathrin Fjørtoft som seniorrådgiver og partner.

Anja Kathrin Fjørtoft blir rådgiver hos NCM Development.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Fjørtoft kommer fra stillingen som eiendomsforvalter i Ragde Eiendom. Hun har tidligere jobbet i Malling & Co Forvaltning. I NCM Development skal Anja Kathrin Fjørtoft ha ansvaret for en kundeportefølje i en retailbransje som står overfor store utfordringer.

– NCM Development er nå inne i en offensiv periode gjennom nyansettelser og spennende oppdrag i en retailhverdag i endring. Anja har god kjennskap til markedet og utviklingsprosjekter vi jobber med og vil bli en viktig nøkkelspiller i vekstplanene og utviklingen av NCM Development. Vi gleder oss over å få henne ombord, sier Pål Martin Fosdal, daglig leder i NCM Development.

– Det kjennes godt å bli en del av NCM Development teamet. Da jeg søkte og fikk tilbud på jobben kunne jeg ikke si nei til en så spennende rolle. Jeg starter i selskapet med en god dose ydmykhet og er ekstremt motivert for å gjøre en best mulig jobb, sier Fjørtoft.

Hun gleder seg til å jobbe mer fokusert inn mot eiendomsutvikling.

– Det er et område som interesserer meg både personlig og faglig. NCM Development er et solid rådgivningsselskap med god track record. Selskapet har ambisjoner om å vokse og har engasjerte eiere/partnere, noe som passer meg godt, sier Anja K. Fjørtoft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Forsøk på forsikringssvindel ga fire år i fengsel
Juss
Kontrakt for LINK arkitektur
Aktuelt
Forvandler den 130 år gamle bygården til topp kontorer
Aktuelt
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Mva-kompensasjon – frem krav om nettoprinsipp
Juss
Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen
Karriere
Oslo Tennisklubb skal bygge leiligheter (+)
Bolig
Kirken vil bygge boliger på St. Hanshaugen (+)
Bolig