TRAVLERE ENN VANLIG: Mens noen velger å nedjustere prognosene for årets transaksjonsvolum i næringseiendom, er det motsatt oppfatning hos eiendomsadvokatene i BAHR. Her fra Vika i Oslo.

– Ingen grunn til å nedjustere volumet

Advokatene i BAHRs eiendomsavdeling har hatt en travlere start på året enn vanlig.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsadvokatene i BAHR kjenner seg ikke igjen i oppslag om at transaksjonsåret 2018 har startet tregt. Tvert imot rapporterer de at aktiviteten er høyere enn vanlig.

HAR NOK Å GJØRE: Anne Sofie Bjørkholt.

– Vi noterer at mange mener første kvartal har gått litt tregt. Vi opplever det ikke helt slik. Hos oss har første kvartal vært travlere enn vanlig, med fullt trykk fra 2. januar, sier advokatene Anne Sofie Bjørkholt og Stig L. Bech i BAHR.

LES OGSÅ: Dette var de største kjøperne i fjor

De opplyser at man har bistått på 22 transaksjoner som er signert eller closet første kvartal, med et totalt volum på over 12 milliarder kroner. Dette omfatter blant annet ABPs kjøp av Mongstad base, Undervisningsbyggs kjøp av Nydalen VGS og salg av Norconsults hovedkontor i Sandvika.

TROR PÅ NY REKORD: Stig L. Bech.

– Vi er i gang med en rekke transaksjoner som forventes å bli signert i ukene og månedene fremover. Tradisjonelt er det annet og fjerde kvartal som er mest aktive. Det ligger derved til rette for å slå fjorårets statistikk som for vår del endte på hele 106 transaksjoner med et samlet volum på 45 milliarder kroner.

– Vi setter pris på den tilliten vi får av markedet og gjør vårt ytterste for å levere god kvalitet til rett tid. Dette hadde ikke vært mulig uten vår flotte stab av dyktige og engasjerte medarbeidere, avslutter de to.

Powered by Labrador CMS