Nyheter

Bygger businesspark

Veidekke vant byggekontrakten for de to første kontorbyggene i Bergen Businesspark på Flesland.

Linstow og Flesland Holding står bak Bergen Businesspark.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er Linstow AS og Flesland Holding som gjennom det 50/50-eide selskapet Bergen Lufthavn Utvikling står bak storprosjektet Bergen Businesspark. Nå er det klart for byggingen av de to første kontorbyggene i business-parken, og det er Veidekke som vant totalentreprisen verdt rundt 220 millioner kroner.

De to kontorbyggene har fått navnene Expo-bygget og Midt-bygget og er på til sammen 14 000 kvadratmeter. Det blir to kontorblokker på fem etasjer over en felles parkeringskjeller. «Dette er starten på utviklingen av en moderne og ambisiøs næringsby like ved den nye terminalen på Bergen lufthavn Flesland», opplyser Veidekke i en melding.

– Det har vært utrolig kjekt å få være med på utviklingen av de to første kontorbyggene i den nye Bergen Business Park, og vi gleder oss over at prosjektet nå realiseres. Godt samspill mellom utbygger, Veidekke, våre leverandører og arkitekter/rådgivere har gitt spennende bygg med moderne uttrykksform, høye kvaliteter, god funksjonalitet og fleksibilitet. Byggene blir miljøsertifisert (BREEAM), noe som også gjelder alle de andre kontorprosjektene vi jobber med i Veidekke Bergen for tiden, sier distriktsleder Erlend Bygnes i Veidekke Entreprenør Bergen.

Utviklingen av Bergen Businesspark vil skje i flere etapper. Byggestart for de to første kontorbyggene er rett over påske. Innflytting vil være i løpet av september 2019.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Forsøk på forsikringssvindel ga fire år i fengsel
Juss
Kontrakt for LINK arkitektur
Aktuelt
Forvandler den 130 år gamle bygården til topp kontorer
Aktuelt
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Mva-kompensasjon – frem krav om nettoprinsipp
Juss
Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen
Karriere
Oslo Tennisklubb skal bygge leiligheter (+)
Bolig
Kirken vil bygge boliger på St. Hanshaugen (+)
Bolig