Markedsdirektør Pål Bøe i Møller Eiendom mener signeringsprosessen med leiekontrakter blir forenklet med brukan av en elektronisk signaturløsning.

Digitaliserer eiendomskontraktene

Møller Eiendom har valgt en digtal signaturløsning for leiekontrakter, kjøps- og salgskontrakter.

Publisert Sist oppdatert

Det er den elektroniske løsningen Signant, som er utviklet av Maestro, som Møller Eiendom nå skal ta i bruk. Selskapet ser for seg betydelige tids- og kostnadsbesparelser.

Med en betydelig porteføljeverdi på 8,7 milliarder kroner har vi en rekke ulike kontrakter som hele tiden skal signeres av flere parter. En standard leiekontrakt består ofte av 30 til 40 sider som skal signeres og paraferes av flere parter i 3-4 eksemplarer. Dette er en tids og ressurskrevende prosess. Med Signant slipper leietager å legge ved kopi av legitimasjon og sporbarheten i hvem som faktisk har signert blir betydelig bedre samtidig som vi slipper å møte frem fysisk for signering. Med Signant er signeringsprosessen forenklet og alt går mye raskere, sier markedsdirektør Pål Bøe i Møller Eiendom.

Vi opplever stadig større interesse for signaturløsningen Signant fra ulike aktører innenfor eiendomsbransjen. Vi er stolte over at en så stor aktør som Møller Eiendom har valgt vår løsning for å digitalisere signeringsprosessen av eiendomskontrakter. Dette bekrefter at Signant har inntatt en ledende posisjon som foretrukket signaturløsning og at Møller Eiendom ser effektiviseringsgevinster i å ta i bruk Signant, sier salg og markedssjef Anne Taranger Gjesdahl i Signant.

Maestro er en totalleverandør innen økonomisk programvare og årsoppgjør og lanserte Signant i 2012. Selskapet hadde i fjor en omsetning på 45 millioner kroner i 2016.

Powered by Labrador CMS