Nyheter

Nominert til pris for unge og lovende

Nominasjonene til årets Cityglød 2018, som skal prise unge talenter i eiendomsbransjen er klare.

Mesh og Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm vant den første Cityglød-prisen i fjor. Her flankert av Ung i Næringseiendom Henrik Rudene Taubøll (tv) og Salman Saed (th).
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er under Citykonferansen 2018 nå på førstkommende torsdag at prisen Cityglød skal deles ut for andre gang. Prisen skal gå til en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen. Citykonferansen og foreningen Ung i Næringseiendom delte ut den første Cityglød-prisen da Citykonferansen hadde 30 årsjubileum i februar i fjor.

I fjor var det Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm fra Mesh som vant Cityglød. De nominerte i år er Emergence Project, som består av Annike Speed Odgers, Ida Sofie Grimstad og Hilde Kvivik Kavli med flere, Wikborg Rein-teamet, som består av Las Ulleberg Jensen og Ingrid Høstmælingen med flere, Egil Andre Mortensen fra J.B. Ugland Eiendom og Espen Lundkvist fra Bonum AS.

Kandidatene er blitt spilt inn av folk i eiendomsbransjen til juryen, som består av representanter fra Ung i Næringseiendom, Estate Kunnskap og adm, direktør Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm.

– Prisens viktigste målsetning er å bidra til fornyelse og nyskapning i eiendomsbransjen. Den skal bidra til at de flinkeste søker seg til bransjen. Dette er ikke en kommersiell pris, det er en pris for de unge som har bidratt i bransjen, har Gunnar Bøyum tidligere uttalt til Estate Nyheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fikk over 200 mill. for 270 p-plasser på Sørenga (+)
Transaksjoner
Hva bør selger gjøre om kjøper trekker seg fra en bindende avtale?
Juss
Wiederstrøm styrker staben
Karriere
Passerer snart 20 milliarder
Aktuelt
Økte byggekostnader i boligmarkedet
Play
Se alle Pluss-saker
Vant Cityprisen 2019
Aktuelt
Nejra Macic vant pris for de unge og lovende
Karriere
Fortsetter krangelen om bilfritt byliv
Aktuelt
Fikk kontrakt på 368 millioner kroner
Aktuelt