NY LEDER: Emil Eriksrød (t.v.) trer til side. Ny konserndirektør i R8 Group Tommy Thovsland.

Lederskifte i R8 Group  

Selskapet har hatt en eksplosiv utvikling. Nå gjør de omrokkeringer i ledelsen.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding forteller R8 Group at Emil Eriksrød fratrer stillingen som CEO/konserndirektør i R8 Group for å fokusere på rollen som eier og styreleder i R8-selskapene. Hans etterfølger blir R8 Propertys utviklingsdirektør, Tommy Thovsland.

Selskapet har hatt en god utvikling, og nå er altså tiden kommet for å gjøre organisatoriske endringer i gruppen som per dags dato teller 54 ansatte.– Det har vært en fantastisk reise så langt med stor vekst og resultater vi er meget godt fornøyd med. I året som gikk foretok vi en del endringer i ledelsen; vi ansatte blant annet nye ledere i R8 Property, R8 Edge og R8 Retail, samt at vi opprettet to nye stillinger som HR-direktør og kommunikasjonssjef. Nå når kabalen har falt på plass og ledergruppen i konsernet er fulltallig, var det naturlig også å se på min egen rolle, sier Emil Eriksrød.

Han forteller i pressemeldingen at arbeidsoppgavene og arbeidsmengden er vokst proporsjonalt med veksten i konsernet, derfor er det viktig både for hans selv og selskapene å få bedre tid til å fokusere på rollen som eier og styreleder. Eriksrød er styreleder i de fleste R8-selskapene.

Thovsland, som nå tar over som direktør, var en av de aller første som ble ansatt i R8-gruppen.– Jeg er ydmyk overfor oppgavene som nå venter, men ser også på dette som en videreutvikling av rollen jeg har hatt de siste årene, forteller Thovsland.

Powered by Labrador CMS