Wittusen & Jensen er leietaker i Bølerveien 65.

Aberdeen kjøpte mer på Berger

Aberdeen Eiendomsfond Norge I har kjøpt Bølerveien 65, med Wittusen & Jensen som leietaker.

Publisert

I midten av november ble det kjent at eiendomsfondet kjøpte Bølerveien 61 fra Fabritius Gruppen, en transaksjon som ble gjort med en yield helt nede på 4,85 prosent. Nå har Aberdeen Eiendomsfond Norge I kjøpt ytterligere en eiendom i Bølerveien. Denne gangen er det bygget som huser hovedlageret til Wittusen & Jensen i Bølerveien 61. Selger av eiendommen var NLP (som eies av Cordea Savills Nordic Logistics Fund), som har historie tilbake til det tidligere børsnoterte selskapet Northern Logistics Properties.

Bølerveien 65 har et areal på 10 726 kvadratmeter. Eiendommen gir 8,8 millioner kroner i årlige leieinntekter, og Wittusen & Jensen har igjen 5,3 år på leiekontrakten. Aberdeen Asset Management har tro på logistikkmarkedet og nå to store logistikkeiendommer rett ved siden av hverandre i Bølerveien på Berger i Skedsmo kommune. Bølerveien 61 har et samlet areal på 12 215 kvadratmeter og årlige leieinntekter på 17,6 millioner.

I sin rapport for fjerde kvartal skriver Aberdeen at det er krevende å få kjøpt eiendommer i dagens marked. «Den store etterspørselen etter eiendomsinvesteringer gjør det utfordrende å finne investeringsmuligheter hvor avkastningen i tilstrekkelig grad forsvarer investeringens risiko.», skriver fondet.

Powered by Labrador CMS