NREP Logicenters Vestby-tomt.

NREP Logicenters med kjempekontrakt i Vestby

Logicenters, NREPs logistikkbrand, har landet en 15 års leiekontrakt for oppføring av et nybygg på ca 44 000 kvadratmeter på Vestby for Prime Cargo. Dermed går de i gang med byggingen av et nytt logistikkbygg.

Publisert Sist oppdatert

Det var sommeren 2016 at den nordiske Private Equity-giganten NREP kjøpte tomten som opprinnelig skulle huse Vestby Logistikkpark. Selger var NCC Property Development, som hadde jobbet med prosjektet i flere år. Bare et drøyt år etter kjøpet tomten, setter nå NREP gang byggingen av et 44 000 kvaderatmeter nytt logistikkbygg på tomten. NREP tegnet nylig en leiekontrakt med Prime Cargo for 38 000 kvadratmeter, med opsjon på ytterligere 6 000 kvm. Der skal Prime Cargo drive med tredjeparts logistikk.

– Leieavtalen ble signert nå i løpet av høsten. Da har vi fått inn avtale på ca. 80 prosent av tomten med dette nybygget, sier Jens Petter Hagen til Estate Nyheter.

Les mer om NREP Logicenters: Kjøpte to logistikkeiendommer

Hagen er partner i NREP og leder oppbyggingen av deres norske virksomhet. Norge er et marked hvor NREP så langt har holdt en lav profil. I Norden er PE-selskapet den største eieren av moderne logistikkeiendommer i sentrale områder med en portefølje på over 1 million kvadratmeter. Eiendommene som forvaltes har en verdi på over 1 milliard euro.

– Vi har en klar ambisjon om å etablere oss i det norske markedet som en kjent og seriøs aktør.Dette er et viktig steg i riktig retning, sier Hagen.

Powered by Labrador CMS