BETYDELIG OMFANG: Daglig leder Knut Holte i SPG har nå ca. 3.700 leiligheter under utvikling og produksjon, med en prosjektverdi på over 9 milliarder kroner.

Kjøper enda mer i Sverige

Scandinavian Property Group (SPG) kjøper tomt for oppføring av 300 leiligheter i Bålsta, Sverige.

Publisert Sist oppdatert

SPG har kjøpt en tomt i Bålsta, ca. 50 kilometer nordvest for Stockholm. Prosjektet skal inneholde ca. 20.000 kvadratmeter BRA fordelt på ca. 300 leiligheter. Det planlegges byggestart første halvår 2018.

Bålsta regnes som en del av Stor-Stockholm, med pendlertog direkte inn til Stockholm Sentralstasjon.

– Kjøpet av tomten i Bålsta er i linje med vår langsiktige strategi for boligutvikling i Sverige, vi ønsker å kjøpe attraktive tomter som ligger nære kollektive knutepunkter i Stor-Stockholm, sier daglig leder Knut Holte i SPG.

– Etter kjøpet av tomten i Bålsta har SPG nå ca. 3.700 leiligheter under utvikling og produksjon, med en prosjektverdi på over 9 milliarder kroner.Scandinavian Property Group AS (SPG) ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet.

Les også: Satser mer i Sverige

Les også: Kjøper i Lørenskog

Selskapet har 15 ansatte fordelt på sine kontorer i Oslo og Stockholm. SPG arbeider innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet, helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor og handel.

SPG har siden etableringen i 2004 gjennomført eiendomstransaksjoner for over 60 milliarder kroner, og har i dag en eiendomsportefølje på ca. 11 milliarder kroner under forvaltning/utvikling.

Les også: Canica, Ferd og SPG selger stort i Sverige

Powered by Labrador CMS