Elin Tufte Johansen og Emil Eriksrød i R8 Group.

R8 Group ansetter

R8 Group har ansatt Elin Tufte Johansen i den nyopprettede stillingen som HR-direktør.

Publisert Sist oppdatert

R8 Group, som eier R8 Property, har vokst kraftig og er nå over 50 ansatte. Nå henter selskapet inn Elin Tufte Johansen som HR-direktør.

– En av hovedingrediensene i å lykkes fremover handler om å utvikle og ivareta det viktigste R8 har, nemlig medarbeiderne. Med den sterke veksten vi har vært og fremdeles er inne i, så vi nå at tiden var inne for å få en definert ressurs innen HR. Elin har en fremtoning og kompetanse som er perfekt for oss i R8, og vil bistå i systematisk oppbygging av den offensive organisasjonen vår, og bidra til ytterligere styrking av en felles organisasjonskultur, sier Emil Eriksrød, CEO i R8 Group.

Elin Tufte Johansen kommer fra Team Consulting. Der har hun vært eier og partner og jobbet med leder- og organisasjonsutvikling. Hun har spisskompetanse innenfor ledelse, psykologi og coaching, og har en master i ledelse fra BI, psykologi mellomfag fra UiO og er sertifisert coach fra CTI.

– Jeg hadde i utgangspunktet verdens beste jobb, men kunne ikke motstå å slå til på denne muligheten. Jeg har fulgt med på R8 fra sidelinjen, og det er umulig ikke å la seg berøre av deres smittende engasjement og profesjonalitet. Det snakkes godt om ledere og medarbeidere i R8, og det blir veldig gøy å være med på videre utvikling i et miljø med så mange dyktige folk som ønsker å bidra, sier Tufte Johansen.

Powered by Labrador CMS