Christian Næss går fra stillingen som transaksjonsrådgiver i BDO til Senior transaksjonsrådgiver i Newsec

Newsec henter transaksjonsrådgiver

Newsec har hentet Christian Næss fra BDO for å styrke transaksjonsavdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Christian Næss går fra stillingen som transaksjonsrådgiver i BDO til Senior transaksjonsrådgiver i Newsec. Han har jobbet nærmere tre år i BDO på kjøper- og selgersiden, og har arbeidet bredt med transaksjoner, både med due diligence, transaksjonsstøtte og verdivurdering. Han har også fire år fra EY Norge der han primært jobbet med revisjon og transaksjonsrådgivning.

Næss tiltrer stillingen som transaksjonsrådgiver tirsdag 2. mai, og skal i hovedsak bidra med kjøp og salg av næringseiendom.

– Jeg har gradvis blitt spisset mer og mer mot eiendom de senere årene, og det har overrasket meg hvor komplekse dealene det kan være. Da tenker jeg delvis på ulike momenter med innvirknig på aksjeverdiene i eiendomstransaksjoner, men også på porteføljesalg hvor både boligutvikling og næringseiendom inngår, som krever ulike tilnærminger. Det er nettopp det som gjør det interessant, å se alle profesjonene under ett og vite hvordan du skal angripe det på et større nivå, med ulike rådgivere, kjøpere og selgere som skal forstå hverandre. Samspillet og det å sitte i midten av dette er veldig gøy, sier han.

I sin tid hos BDO har Næss blant annet jobbet med salget Promenaden Property AS,

– Interessen ble ytterligere vekket da vi bistod Søylen Eiendom i forbindelse med salget av Promenaden Property, her dukket det opp mange spennende problemstillinger, sier Næss, og påpeker at tiden hos BDO har vært lærerik.

– Jeg har trivdes veldig godt der, og har fått muligheten til å utvikle meg. Mine oppgaver har gitt en naturlig vridning mot eiendom og vekket en stor interesse der, derfor blir det gøy å jobbe for Newsec som fremstår som en spennende aktør i markedet, og få være en del av den utviklingen de er inne i nå. Spesielt med tanke på oppkjøpet av Basale og mulighetene til å ta en enda sterkere nordisk posisjon, sier han.

Hanket inn spesialist

– Transaksjonsmarkedet blir stadig mer komplekst og Christian har dybdekompetanse innen eiendom spesielt innenfor regnskap, skatt og mva på høyt teoretisk og praktisk nivå. Da vi først møtte Christian merket vi fort hvilken enorm kompetanse og sult han har, sier Håkon Styrvold, leder for transaksjonsavdelingen i Newsec.

– Kombinasjonen av Christians strålende referanser fra flere av de største aktørene i markedet og Newsecs stadig økende oppdragsmengde gjorde vurderingen enkel for oss. Han måtte vi ha inn raskt!

Powered by Labrador CMS