Nyheter

Selger Ringnes’ hovedkontor

Pareto Eiendomsinvest Nordic er i markedet for å selge Thorvald Meyers gate 2A.

RIngnes' hovedkontor i Oslo kan bli solgt. Foto: Google Street View.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendommen på drøye 6700 kvadratmeter er leid ut til Ringnes, Bydel Sagene og Digital Video Norge. Flere investorer har nå mottatt en teaser om eiendommen, som har årlige leieinntekter på 11,8 millioner kroner. Leiekontraktene har en gjennomsnittlig lengde på 11,9 år. Leienivået er på 1561 kroner per kvadratmeter, noe som er moderat sammenlignet med andre kontorbygg i nabolaget. Det er SPG Corporate Finance som har fått salgsoppdraget.

Pareto-fondet vurderer nå å selge eiendommen etter å ha gjort en formidabel jobb med å skape verdier. I rapporten for fjerde kvartal 2016 skriver Pareto Eiendomsinvest Nordic (PEN) at fondet har restrukturert leieforholdene i Thorvald Meyers gate 2A. «Dette innebærer at Bydel Sagene har kommet inn som leietaker i en etasje på et to års leieforhold fra september 2016, samt at leiekontrakten med Ringnes er reforhandlet», skriver fondet i rapporten.

Ringnes-avtalen innebærer en forlengelse på hoveddelen av arealet på henholdsvis 10 og 20 år. Ringnes ble fristilt fra noen arealer, som nå er utleid til Bydel Sagene og Digital Video Norge. «Restruktureringen av leieforholdene har en betydelig verdi for PEN og reduserer risikoen i prosjektet betydelig. Vektet gjenværende løpetid på leiekontraktene på eiendommen har dermed økt fra 3,0 år til nå å utgjøre 12,1 år.»

Mediesky telekom-arving går all inn i eiendom (+)
Analyse
Bonum ført bak lyset i Bygdøy allé
Aktuelt
Gigantplaner mellom Lysaker og Fornebu (+)
Analyse
Derfor satser Stordalen på Jernbanetorget
Play
Kjøpte alle aksjene i Nordbohus
Transaksjoner
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Har solgt boliger for en halv milliard
Bolig
Mener NRK vil spare stort på å flytte til Lillestrøm
Utvikling
Newsec-eier casher inn på proptech-salg
Tech
Forventer 300 mill for næringseiendommer (+)
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.