Marius Tunstad i Aase byggeadministrasjon er opptatt av mangfold hos de ansatte.

Henter fra andre bransjer

Tre av fire nyansettelser i Aase byggeadministrasjon kommer fra andre bransjen enn byggebransjen.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Aase byggeadministrasjon, som har hentet tre av fire ansatte fra andre bransjer, er det helt nødvendig for innovasjonstakten å se etter kompetanse utenfor byggebransjen. Den nye sjefen Marius Tunstad har tidligere jobbet i både Elkem, NCC og Skanska. Han mener næringen vil ha godt av å få inn nytt blod og andre impulser.

– Den profesjonaliteten og forbedringstakten prosessindustrien har fått av å konkurrere direkte med kineserne globalt er helt enestående. Det handler om å strømlinje prosesser og få maks ut av ressursene. Her har byggebransjen masse å lære, sier Tunstad.

Han har ansatt fire nye medarbeidere etter nyttår fra tre ulike bransjer. Bengt Hevrøy kommer fra Hydro Aluminium og har bakgrunn som elektroingeniør. Bruno Crispim er ingeniør fra Brasil og har erfaring fra større infrastrukturprosjekter. Roar Fredriksen er ingeniør og kommer fra offshoreselskapet Aker Solutions. Jennie Bakke er ansatt som prosjektsjef. Hun kommer fra NCC og blir med i ledelsen i Aase byggeadministrasjon. Hun skal lede selskapets posisjonering inn mot større og miljøambisiøse prosjekt.

– Som alle andre i dette selskapet er Jennie først og fremst ansatt fordi hun er drivende dyktig. Men vi har en bevisst høy kvinneandel i en mannsdominert bransje. Mangfold gir oss en åpenbar fordel, sier Tunstad.

Marius Tunstad ble hentet inn som ny sjef i Aase byggeadministrasjon for å doble omsetningen i selskapet. Selskapet driver med prosjekt- og byggeledelse. Selskapet skal også ta en større del av verdikjeden, ved å utvikle nye tjenester og bli en partner gjennom hele livsløpet til et bygg.

Powered by Labrador CMS