AVTALE: F.v. (for Stor-Oslo Eiendom) styremedlem Wilhelm Bang og styreleder Arild Rygg. Helt til høyre daglig leder Odd-Erik Bunde i BundeBygg.

Dette håndtrykket er verdt en halv milliard

Stor-Oslo Eiendom har engasjert BundeBygg i en samspillsentreprise for Munch Brygge.

Publisert

Kontraktsummen er 500 millioner eks mva og omfatter alle arbeider med unntak av ramming av spunt og utgraving som er utført i en annen entreprise. Arbeidene starter i sommer og prosjektet ferdigstilles våren 2019 – samtidig som nabobygget Munchmuseet.

Munch Brygge vil bestå av 154 leiligheter fordelt over seks etasjer i fire bygg. Alle leilighetene vil få tilgang til felles takterrasser med en spektakulær utsikt. På gateplan vil det bli et variert tilbud av servering og butikker, samt en kommunal barnehage.

Les også: Stor-Oslo Eiendom har solgt for en milliard på Munch Brygge

FERDIGSTILLES VÅREN 2019: Munch Brygge(Ill.: MIR)

– Med Munch Brygge har vi høye ambisjoner for arkitektur og miljø. Lund + Slaatto Arkitekter har tegnet et prosjekt som er krevende å oppføre innenfor ansvarlige økonomiske rammer og med lavt klimagassutslipp. Det har derfor vært naturlig å velge en samspillsmodell med åpen økonomi og tett samarbeide mellom byggherre og entreprenør for å sikre et best mulig resultat. Et vellykket samspill forutsetter åpenhet, tillit og felles målforståelse, sier Geir Johnsen, prosjektansvarlig og partner i Stor-Oslo Eiendom.

– Vi i Stor-Oslo Eiendom har god erfaring med BundeBygg fra tidligere samspill og vi er trygge på at selskapet agerer langsiktig og ansvarlig ovenfor både oss og våre kunder. Vi er også av den tro at det ligger mye positiv energi i folk som trives i sitt virke. I den sammenheng gratulerer vi BundeBygg som nylig er kåret til Norges åttende beste arbeidsplass av analyseinstituttet Great Place to Work, sier Johnsen.

Av entreprenørens mange referanseprosjekt kan nevnes landets største passivhus Miljøhuset GK, Skøyenhagen, Wexels Plass og statsministerboligen bak slottet.

Les også: Stor-Oslo kjøper kremtomt

Powered by Labrador CMS