Nyheter

Storkjøp på Berger

Rimfeldt har kjøpt en kombinasjonseiendom på Berger som har en bygningsmasse på 14 000 kvadratemeter.

Etter kjøpet sitter Rimfeldt nå 100 000 kvadratmeter sammenhengende næringstomter langs E6 på Berger.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er det såkalte HM-bygget som Rimfeldt nå har kjøpt av Hennes & Mauritz International. Eiendommen er totalt 26 000 kvadratmeter, med en bygningsmasse på 14 000 kvdratmeter. 2000 kvadratmeter er kontorlokaler, mens resten er lager. Kjøpet gjøres ved at Rimfeldt-selskapet E6 Berger AS tar over 100 prosent av aksjene i selskapet Bølerveien 44 AS.

Rimfeldt eier fra før naboeiendommen, som er utleid til PonCat, samt en 19 dekat stor utviklingstomt på samme side av E6. Etter kjøpet sitter Rimfeldt nå 100 000 kvadratmeter sammenhengende næringstomter langs E6 på Berger.

– Vi ser synergi med naboeiendommene, men først og fremst er gleden størst over å kunne tilby gode lagerarealer på en så sentral beliggenhet. Her langs E6 er tilgjengeligheten og eksponeringen førsteklasses, sier Karl Erik Rimfeldt.

Karl Erik Rimfeldt er fornøyd med kjøpet.

Eiendommen står tom og Rimfeldt vil starte jakten på leietakere.

– H&M har konsentrert logistikken til sentrallagre i Norge og Sverige som gjorde at vi valgte å selge denne eiendommen. Jeg tror Rimfeldt, som lenge har vært gode naboer, har de beste forutsetninger for å skape noe mer ut av denne eiendommen. Bedre beliggenhet enn dette er det vanskelig å finne i Norge, sier Expansion Manager, Christian Horn i HM.

Det er Amund Medbø i 60 grader Næringsmegling som har vært megler i transaksjonen.

Oppkjøp skaper nordisk gigant
Transaksjoner
Ny utleiesjef i Höegh Eiendom
Karriere
Reitan stakk av med Energiprisen
Tech
Bonum tilkjent erstatning etter smell i luksusprosjekt (+)
Analyse
Gir ikke opp Aker BP
Aktuelt
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Slukte BN Bolig
Aktuelt
130 mill for snaut 5.000 m2 (+)
Aktuelt
– Svært overrasket over PBEs negative holdning (+)
Utvikling
Markedet for næringseiendom: – Det er gasspedalen gjennom gulvet
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.