Nikolaos Farmakis er ny PR-ansvarlig i Bonum.

Henter inn kommunikasjonsveteran

Bonum AS ansetter nå en etablert ekspertkilde for å drive deres arbeid med PR.

Publisert Sist oppdatert

Nikolaos Farmakis tiltrådte 1. februar stillingen som PR-ansvarlig i Bonum.

Farmakis har i en årrekke vært talsmann for Utleiemegleren hvor han har kommentert selskapets aktiviteter og det norske utleiemarkedet spesielt, samt at han jobbet opp Utleiemeglerens prisstatistikk med et fast PR-løp. Han har også kommentert eiendom som investering for privatpersoner.

– Bonum er et utrolig spennende selskap innenfor en bransje jeg liker. De er i sterk vekst og har en ledelse som skjønner nytten av å bruke kommunikasjons strategisk for å nå forretningsmessige mål. Her ville jeg jobbe, sier Farmakis.

Han legger til at det for ham er ekstra morsomt å jobbe med en ledergruppe hvor alle er yngre enn ham.

– Du merker at det er masse energi og kunnskap der, som jeg vil være en del av, sier Farmakis.

Han har tidligere jobbet i VG, DN og NA24.no i tillegg til Utleiemegleren.

– Jeg tenker som en journalist hver dag og snakker saker med journalistene i presse-Norge ofte. Fordelen med å jobbe i et selskap som Bonum er at de har så mye kompetanse på en rekke fagfelt som det er interessant å lage nyhetsstoff om – og det er det som er min viktigste arbeidsoppgave.

Farmakis er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg en Master i eiendomsfinans fra KTH i Stockholm i samarbeid med Senter for eiendomsfag. Han har også grunnfag og mellomfag i Sammenliknende politikk. Han har også gjort mindre eiendomsprosjekter som privatperson.

Media- og bransjekunnskap

Ruben Wilhelmsen, markedssjef og partner i Bonum, forteller at selskapet har vært på jakt etter en person med Farmakis kompetanse en god stund.

– For oss var det avgjørende å finne en med solid bransjekunnskap, samt kompetent bakgrunn på kommunikasjon, sier han.

– Vi ser et behov fremover i forbindelse med selskapets vekst og kommende prosjekter for å styrke både intern og ekstern kommunikasjon, og fant en svært god kandidat i Nikolaos. Han har inngående erfaring fra tilsvarende rolle i Utleiemegleren og en solid bakgrunn fra mediebransjen. Nikolaos vil være et verdifullt tilskudd for oss fremover, avslutter Wilhelmsen.

Powered by Labrador CMS