Nyheter

Fredrik Selmers vei 2 solgt

Nordea Liv har solgt Fredrik Selmers vei 2 til et syndikat satt opp av Clarksons Platou Real Estate.

Nordea har solgt Fredrik Selmers vei 2.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Jeg kan bekrefte at vi har solgt Fredrik Selmers vei 2. Avtalen er signert og det blir overtakelse den første april. Det er et syndikat som har kjøpt eiendommen, sier Nils Arne Gundersen, investeringsdirektør for eiendom i Nordea Liv til Estate Nyheter.

Clarksons Platou Real Estate bekrefter overfor Estate Nyheter at det er det er de som har tilrettelagt kjøpet av eiendommen.

Fredrik Selmers vei 2, som ligger ca. 400 meter unna T-banestasjonen på Helsfyr, er på 13 200 kvadratmeter. Bygget ble satt opp i 1976/1977 og har vært gjennom jevnlige oppgraderinger, senest i 2013. Årlige leieinntekter er ca. 14,5 millioner kroner, og det er et utviklingspotensial i eiendommen. Gundersen vil ikke si salgssummen, men med de opplyste leieinntektene, er det grunn til å tro er salgssummen er drøye 230 millioner kroner.

SPG Corporate Finance har vært hyret inn som rådgiver i forbindelse med salget.

Nordea Liv har vært aktive i transaksjonsmarkedet det seneste året. I februar kjøpte Nordea Liv Nykirkebakken 2 og Verksgata 1A i Stavanger for 777 millioner kroner. En drøy måned senere ble Olav Kyrresgate 22 i Bergen kjøpt for mellom 270 og 280 millioner kroner. Samtidig har eiendommer som Arkaden Skien kjøpesenter, Åsane senter og handelsparken Stoa Vest utenfor Arendal blitt solgt.

– Ble avkrevd beskyttelsespenger (+)
Analyse
Eiendomsmarkedet og endringene i aksjeloven § 8-10
Juss
Blir markedssjef i Multiconsult
Karriere
Kommunens nye satsing betaler 3000 per m2 (+)
Aktuelt
Suksess etter medvirkning
Play
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Fikk nei til utvidelse av Manglerud senter
Utvikling
Samarbeid endte i millionkrangel (+)
Analyse
Offentlige leietagere må ta miljøansvar
Aktuelt
Bekymret for fremdriften i gigantprosjekt (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.