TIL MIPIM: Norske eiendomsaktører samlet på GA-terminalen på Gardermoen før avreise til Mipim.

Eiendomsbransjen på plass i Cannes

Mipim 2017 er i gang.

Publisert Sist oppdatert

Den årvisse eiendomsmessen Mipim i Cannes løper av stabelen denne uken, nærmere bestemt tirsdag til og med torsdag. Drøyt 20.000 eiendomsfolk fra 90 nasjoner er samlet på det 19.000 kvadratmeter store messeområdet, og det er stor aktivitet med foredrag, møter og utstillinger.

PÅ VEI TIL MIPIM: Fra Estate-flyet.

Fra Norge er det påmeldt 325 personer, og normalt er det like mange eiendomsaktører fra Norge som velger å reise ned til Cannes i disse dagene uten å løse inngangsbillett til selve messeområdet.

I fjor lanserte Estate Media Conference in The Sky, hvor det var mulig å reise tur/retur ned til Mipim på eget fly sammen med andre bransjekolleger. Rundt 130 personer var med Estate-flyet på reisen til Mipim i år. Flyet lettet fra GA-terminalen på Gardermoen tirsdag ettermiddag, og retur skjer på torsdag.

Oslo Metropolitan Area (OMA), med Erling Fossen i spissen, har som vanlig stått sentralt i organiseringen av det norske programmet under Mipim. I dag er det kick off med Oslobyråd Raymond Johansen på den norske standen inne på messeområdet. Fra klokken 17.00 er det Nordic Lounge i Marche Forville i sentrum av Cannes. Her er det åpent for alle nordiske eiendomsfolk. Kvelden rundes av med «Oslo Party Dinner» på Annex Beach.

Les også: OMA kjøper halve Oslo Urban Arena

PÅ VEI TIL MIPIM: Fra Estate-flyet.

I morgen byr programmet på Oslo Investor Summit samt The Future of Retail. På torsdag arrangeres Nordic Battle i samarbeid med Estate Media.

Ytterligere er det en rekke private arrangementer i regi av norske bransjeaktører, så vel inne på selve Mipim-området som i Cannes for øvrig.

Det offisielle Mipim-programmet byr totalt på i alt 350 foredragsholdere og 2600 utstillere.

Powered by Labrador CMS