KNUTEPUNKTER: Mathis Grimstad – Stor-Oslo Eiendom, Henrik Taubøll – BA-HR, Camilla Sunde – Stor-Oslo Eiendom, Maren Bjerkeng – Grape Architects, Stig Beck – BA-HR og Carl Henrik Graff – Stor-Oslo Eiendom.

Til Lofoten for å diskutere knutepunkter

Sammen med Advokatfirmaet BA-HR og Grape Architects arrangerte Stor-Oslo Eiendom knutepunktseminar i Lofoten denne helgen.

Publisert Sist oppdatert

Under parolen FISK-SKI-BY har hele Stor-Oslo Eiendom reist til Nusfjord i Lofoten for å diskutere knutepunktutviklingen i det sentrale østlandsområdet.

– Vi tar for oss nasjonal transportplan, intercityplanen, regionalplanen og de forskjellige kommuneplanene i Oslo og Akershus, sier Mathis Grimstad, administrerende direktør i Stor-Oslo Eiendom.

Les også: Knutepunkt uten holdepunkt?

Les også: – Designer du en by for biler, er det dét du får

– Dette handler om å øke kompetansen på de føringene og planene som er lagt i regionen. Det gir oss bedre forutsetninger til å lykkes med byutviklingsprosjektene våre fremover, sier han.

– Når vi legger dette til Lofoten får vi samtidig mulighet for toppturer på ski og gode fisketurer. Et helt naturlig valg av sted for byutvikling, sier Grimstad.

Powered by Labrador CMS