Ny sjef i Clemens Eiendom.

Fra HAV Eiedom til Clemens Eiendom

Bernt Nordby Skøien blir ny daglig leder i Clemens Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Clemens Eiendom AS er Opplysningsvesenets fonds datterselskap for eiendomsutvikling og –forvaltning. Nå har eiendomsselskapet ansatt Bernt Nordby Skøien som ny daglig leder. Han kommer fra stillingen som konstituert adm. direktør i HAV Eiendom etter å ha vært økonomi- og finansdirektør i selskapet i over syv år. Før det hadde han ulike stillinger i OBOS-konsernet.

Bernt Nordby Skøien har vært sentral i utviklingen og utbyggingen av Bjørvika i Oslo, fra arkitektkonkurransen for det nye Munchmuseet og Deichmanske hovedbibliotek frem til realisasjonen av Oslos nye fjordby. Han er utdannet fra BI og har også en Executive MBA i økonomisk styring og ledelse fra NHH, og har gjennomført NHH/AFFs Solstrandprogrammet for yngre ledere.

– Jeg gleder meg til å bidra til å videreutvikle et veldig spennende selskap med store muligheter, og jeg ser frem til å bruke kompetansen min fra utviklingen av Norges mest sentrale tomter til å skape merverdier gjennom kommersiell eiendomsutvikling av prosjekter over hele Norge. Clemens Eiendom og eieren, Opplysningsvesenets fond, har en fascinerende og appellerende historie som jeg er stolt av å skulle bli en del av, sier Bernt Nordby Skøien.

Powered by Labrador CMS