NY I NYDALEN: Ice.net flytter fra Bryn til Nydalsveien 18 i Nydalen. (Ill.: MAD arkitekter)

Fikk leiekontrakt med Ice

Telekommunikasjonsleverandøren Ice.net har inngått leiekontrakt på 3500 kvadratmeter med Avantor.

Publisert Sist oppdatert

– Vi setter stor pris på å få Ice som leietaker hos oss, sier Øystein Thorup, administrerende direktør i Avantor.

– Dette er nok en sterk merkevare til Nydalen og det betyr at Spikerverket snart er fylt opp, sier en fornøyd Avantor-sjef.

Rundt 200 mennesker i Ice.net vil få sin nye arbeidsplass i Nydalsveien 18. Thorup opplyser at innflytting vil skje i løpet av slutten av året. Partene ønsker ikke å si noe om leiebetingelsene, hverken når det gjelder leiekontraktens varighet eller leiekostnaden per kvadratmeter.

Trond Aslaksen i Union var Avantors rådgiver under utleieprosessen.

Les også: Fikk lunsjavtale i Nydalen

Nydalsveien 18 er totalt på 13.000 kvadratmeter. I april i fjor ble det kjent at Elkjøp tar 7000 kvadratmeter i bygget. Den ferske leieavtalen med Ice.net, som er på drøyt 3500 kvadratmeter, innebærer at mesteparten av bygget nå er leid ut.

I juni i fjor signerte Avantor leiekontrakt med Oslo Kemnerkontor i Nydalsveien 24 på Spikerverkstomta. Dette bygget er totalt på 7843 kvadratmeter, hvorav kemneren skal leie 6713 kvadratmeter.

Samlet er det dermed snakk om 20.000 kvadratmeter nybygg på Spikerverkstomta, hvor Avantor altså har lykkes i å få langsiktige kontrakter med store og solide leietakere.

Les også: Tror flere vil flytte fra sentrum

Powered by Labrador CMS