NY PARTNER: Kaja Kittang Kvande ble nylig tatt opp som partner i Grape Architects.

Styrker partnergruppen

Doga kåret henne til én av ti unge arkitekter og designere å se opp for i 2016, nå er hun partner i Grape Architects.

Publisert

Kaja Kittang Kvande (30) har allerede gjort seg bemerket både innenfor og utenfor arkitektkontoret.

– Hun har vært med fra begynnelsen av firmaets oppstart og har hatt en sentral rolle med særlig ansvar for faglig utvikling, kontakt med utdanningsinstitusjoner og rekrutering. Opptaket av henne som partner er et naturlig skritt i utviklingen og veksten av firmaet og vi gleder oss til et nytt og spennende år med en styrket partnergruppe, sier Christine Grape, daglig leder og partner i Grape Architects.

Les også: Ny CEO til R8 Property

Bred erfaringKittang Kvande er utdannet fra NTNU og Architectural Association i London, og har på tross av sin unge alder en svært bred erfaring som spenner fra konsept- og idéutvikling i konkurranser, mulighetsstudier, prosjektering og gjennomføring av byggeprosjekter. Hun har særlig erfaring fra ombygging- og rehabiliteringsprosjekter, både til forretnings- og kontorbygg og boligbygg.

På vei til toppHun ble kåret av Doga som én av de ti unge arkitekter og designere å se opp for i 2016, og er aktiv i arkitekturdebatten gjennom sitt engasjement i magasinet KOTE hvor hun er medredaktør.

Kittang Kvande beskrives av kolleger som en dyktig og naturlig leder, svært dedikert og kunnskapsrik, sprudlende og initiativrik.

– Jeg ser frem til å bli en del av partnergruppen i Grape Architects og å bidra til å forme firmaet videre med en rekke spennende prosjekter fremover, sier Kittang Kvande.

Les også: NAI styrker på utleie

Les også: Ny sjef for Skanska Eiendomsutvikling

Powered by Labrador CMS