ENDRING I LEDELSEN: Trine Riis Groven blir ny CEO i R8 Property, mens Tommy Thovsland (t. h. ) vil innta en nyopprettet stilling som viseadministrerende direktør i R8 Group. Til venstre konserndirektør Emil Eriksrød.

Ny CEO til R8 Property

Trine Riis Groven overtar som sjef fra 1. april 2017.

Publisert Sist oppdatert

– R8 er i sterk vekst med stadig økende eiendomsportefølje og nye prosjekter. Ansettelsen av Trine er et ledd i profesjonaliseringen av organisasjonen vår og er med på å styrke både kompetanse og arbeidskapasitet internt, sier konserndirektør Emil Eriksrød i R8 Group.

Han sier han fortsatt kommer til å jobbe aktivt i R8 Property gjennom sin posisjon som styreleder i selskapet og konserndirektør i R8. Dette innebærer et overordnet ansvar med mer fokus på strategi og investeringer.

Les også: Ny sjef for KLP Trondheim

Tommy Thovsland vil fra samme tidspunkt innta en nyopprettet stilling som viseadministrerende direktør i R8 Group. Imidlertid vil Thovsland inntil videre også fungere som utviklingsdirektør i R8 Property, han vil således fortsatt ha den sentrale posisjonen på det strategiske planet, samt også jobbe med utvikling og gjennomføring av prosjekter i selskapet.

Trine Riis Groven kommer fra revisjons- og rådgivningsselskapet EY (Ernst & Young AS) der hun i dag leder rådgivningsgruppen i Agder, Telemark og Vestfold. Hun har gjennom dette og tidligere arbeid opparbeidet seg bred kompetanse og har i dag utvidet ansvar for enkelte bransjer og leveranseområder. Hun har også erfaring som blant annet rådgiver/controller og økonomisjef i privat og offentlig sektor.

Riis Groven har økonomistudier fra Jacksonville University i Florida og en master i ledelse fra UiA.

– Vi gleder oss virkelig til å få Trine med på laget, sier Eriksrød.

Les også: NAI styrker på utleie

Les også: Ny sjef for Skanska Eiendomsutvikling

Powered by Labrador CMS