ØKENDE OPPDRAGSMENGDE: - Vi har en økende oppdragsmengde innen eiendom og entreprise og trenger flere ansatte, sier Mikkel Vislie, advokat og partner i advokatfirmaet Selmer.

Selmer jakter eiendomsadvokater

Søker etter flere advokater og advokatfullmektiger innen eiendom og entreprise.

Publisert Sist oppdatert

Advokatfirmaet Selmer har ansatt flere nye eiendomsadvokater det siste året, og varsler nå at man ønsker å styrke staben ytterligere. Advokatfirmaet søker etter både advokater og advokatfullmektiger med særlig interesse for eiendom og entreprise.

Les også: Steenstrup Stordrange skal styrke eiendomsavdelingen

Les også: CLP henter eiendomskompetanse fra BA-HR

Les også: Her er landets beste eiendomsadvokater

– Eiendom og Entreprise i Selmer har hatt en god utvikling, og vi mener vi har en god posisjon i vårt marked, sier partner og leder for avdelingen, Mikkel Vislie.

– Nå i år har vi styrket oss innen eiendomsutvikling med ansettelsen av Stian Berger Røsland og på transaksjon nå nylig ved å ta opp Line Ravlo-Losvik som partner.

Nå er Selmer 26 ansatte og partnere på avdelingen.

– Vi har en økende oppdragsmengde og trenger flere ansatte. Vi ansetter nye fullmektiger fra hvert kull på universitet, men ønsker i tillegg å ansette flere nyutdannede og advokater eller jurister med noen års erfaring, både innen eiendom og entreprise, utdyper Vislie.

Ansettelsesprosessen håndteres av Vislie og HR-konsulent Trine Haanes.

Les også: Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

Les også: Bytter advokatfirma og blir partner

Powered by Labrador CMS