BLIR PARTNER I STOR-OSLO EIENDOM: Arne Brovold.

Returnerer til Stor-Oslo Eiendom

Tilbake til selskapet han var med på å starte.

Publisert Sist oppdatert

Arne Brovold har siden 1. oktober 2015 vært konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska og sitter i konsernledelsen i Skanska Norge. Fra 1. januar 2017 vil han gå inn i ledergruppen i Stor-Oslo Eiendom og blir partner i selskapet.

Les også: Hammervoll Pind henter fra Plan- og bygningsetaten

Les også: Erik Lund ny styreleder i BundeGruppen

– Arne var med på oppstarten av Stor-Oslo Eiendom for 15 år siden og han kjenner selskapet og kulturen svært godt. Han har vært en viktig premissgiver for hvor selskapet står i dag. Det føles godt å få han tilbake på laget, sier administrerende direktør Mathis Grimstad.

– Etter å ha gjennomført en omstrukturering av selskapet står vi godt rustet for fremtidig vekst. Arne vil styrke laget vårt og være med på å stake ut kursen videre. Vi har jobbet sammen i mange år og vi kjenner hverandre meget godt. Vi gleder oss til skape nye verdier sammen, sier Grimstad.

– Stor-Oslo Eiendom har vært en 15 år lang suksesshistorie. Etter restrukturering og konsolidering av virksomheten, er selskapet rigget for minst 15 nye år med suksess. Å få anledning til å gå inn i ledergruppen i selskapet og inn som partner i denne «nye» satsingen er spennende og utfordrende. Jeg gleder meg til å være med og sette mitt preg på selskapets utvikling, sier Arne Brovold.

Les også: Petter Eiken blir sjef i Bane Nor

Les også: Lederskifte i Maling & Co

 

Powered by Labrador CMS