RYKKER OPP: Per Anders Borgen.

Ny sjef i Ratio arkitekter

Per Anders Borgen er ny daglig leder hos RATIO arkitekter AS.

Publisert Sist oppdatert

Per Anders Borgen tiltrådte etter sommeren som ny daglig leder hos RATIO arkitekter AS.

– Vi i RATIO er veldig fornøyd med at vi har lykkes med å rekruttere daglig leder fra egne rekker, og vi føler oss sikre på at vi har funnet den beste kandidaten til denne viktige jobben, opplyser selskapet.

Les også: Ansatt som utviklingssjef i Selvaag

Les også: Går fra analyse til utleie

Per Anders Borgen avløser partner Sverre Svendsen, som har vært konstituert daglig leder i en overgangsfase mens prosessen med lederskiftet har pågått.

Borgen har lang fartstid i RATIO, og kjenner kontoret godt. Han er utdannet sivilarkitekt fra Arkitekthøgskolen i Oslo, og ansatt ved kontoret siden 1998.

Han har deltatt i en rekke av kontorets store komplekse prosjekter og har siden 2005 vært prosjekteringsgruppeleder ved viktige prosjekter for kontoret, som Akutt-Hjerte-Lunge senteret og Kunnskapssenteret ved St. Olavs Hospital i Trondheim, Folkehelseinstituttet i Oslo, Brønnøysundregistrene i Brønnøysund og nå sist Livsvitenskapsbygget ved Universitetet i Oslo.

Les også: Forsvarsbyggs nye sjef er på plass

Les også: Colliers styrker megleravdelingen

RATIO arkitekter AS har 50 medarbeidere. Kontoret dekker alle felt innenfor arkitektur og planlegging, og er arkitekter for blant annet Nordlysbadet i Alta, Rikshospitalet i Oslo, Nordlandssykehuset i Bodø, St. Olavs Hospital i Trondheim og Konserthuset i Stavanger.

Powered by Labrador CMS