BLIR UTLEIEMEGLER: Ingrid Elisabeth Moe.

Går fra analyse til utleie

DNB Næringsmeglings Utleieavdeling rekrutterer Ingrid Elisabeth Moe til ny stilling som utleiemegler. Samtidig begynner Mads Wanderås som ny analytiker i avdelingen for analyse og verdivurdering.

Publisert Sist oppdatert

Ingrid Elisabeth Moe har vært i DNB Næringsmegling i åtte år som analytiker med spesielt ansvar for kontorleiemarkedet i Oslo. Før det har Moe bakgrunn som journalist i DN.no, og som senior kundeansvarlig i Storebrand Bank Næring.

– Ingrid har lang erfaring fra eiendomsmarkedet, og kjenner både aktørene og markedet godt. Hun har jobbet tett med utleieavdelingen i lang tid, og vi er veldig fornøyd med å få Ingrid med på teamet vårt, som nå består av åtte meglere med bred erfaring, sier direktør for utleie i DNB Næringsmegling, Jørn Skovly.

Les også: Ute av Infill

Moe er allerede erstattet av Mads Wanderås på avdelingen for analyse og verdivurdering. Wanderås får et spesielt ansvar for dekningen av kontorleiemarkedet i Oslo. Har jobbet seks år i DNB og kommer fra stillingen som bransjeanalytiker i DNBs storkundedivisjon.

– Ingrid har lagt et veldig godt grunnlag og Mads er allerede godt i gang. Mads har gode resultater og har den rette kombinasjonen av analytiske og kommunikative ferdigheter som er nødvendig for denne stillingen. Han vil bidra med oppdatert markedsinformasjon og relevante analyser for våre kunder i så vel møter som rapporter, sier direktør for analyse og verdivurdering i DNB Næringsmegling, Gunnar Selbyg.

Les også: Forsvarsbyggs nye sjef er på plass

Les også: Colliers styrker megleravdelingen

DNB Næringsmegling er en av landets ledende meglere innenfor næringseiendom med kontor i de fire største byene i landet, og har i løpet av de siste tre år omsatt eiendomsverdier for opp mot 20 milliarder kroner, formidlet leiekontrakter for et samlet areal på ca 600 000 kvm og gjennomført verdivurderinger for ca 200 milliarder kroner.

Les også: Blir partner i Ræder

Powered by Labrador CMS