KONTRAKTSIGNERING: Fra venstre prosjektleder for Vestaksen Eiendom, Hans Kristian Mangen, daglig leder i Alento, Kristian Lindland, administrerende direktør i Vestaksen Eiendom, Morten Hotvedt, prosjekteringsleder i Alento, Esa Pekka Toiviainen og prosjektleder i Vestaksen Eiendom, Anette Gjestemoen.

Kontrakt på 70 millioner

Vestaksen Eiendom skal bygge tredje byggetrinn av Stadionkvartalet i Mjøndalen.

Publisert Sist oppdatert

Drammenselskapet Alento er valgt som totalentreprenør, og har signert en avtale til en verdi av 70 millioner.

Første byggetrinn av Stadionkvartalet i Nedre Eiker, med to boligblokker som ligger helt inn til Isachsen Stadion, ble ferdigstilt i april i fjor. Nylig ble også byggetrinn to ferdigstilt og er allerede tilnærmet utsolgt. Dermed er i dag 89 leiligheter ferdige i byggeprosjektet like ved Mjøndalens hjemmebane.

Solgt halvpartenNå skal det bygges 29 nye leiligheter i byggetrinn tre. Dette er leiligheter fra 53 til 131 kvadratmeters størrelse med en pris fra 2,3 til 6,7 millioner kroner. Med på kjøpet er også fri tilgang til alle fellestilbudene, som gjesteleiligheter, selskapslokaler, systue, smørebod, snekkerverksted, garasje og bilpool-ordning. Dette er også mye av grunnen til suksessen ifølge utbygger.

– Vi har allerede solgt halvparten av leilighetene også i byggetrinn tre, sier Morten Hotvedt, administrerende direktør i Vestaksen Eiendom.

Les også: Selger for 112 millioner kroner i Drammen

Ferskt selskapVestaksen Eiendom har valgt å bruke det forholdsvis ferske Drammensselskapet Alento som utbygger. Entreprenøren på Åssiden har i løpet av to år opparbeidet seg en årlig omsetning på 250 millioner og en ordrereserve på 350 millioner.

– Alento hadde det beste tilbudet, og så er det en stor fordel at vi kjenner godt til folka fra før av, sier han og legger til:

– Vi liker å bruke lokale entreprenører som også selv benytter lokale underleverandører.

Les også: Bygger stort for Storcash

Ferdigstilles julen 2017– For oss i Alento er dette oppdraget midt i blinken. Det er et spennende prosjekt som ligger midt i vårt geografiske markedsområde, sier Alento, Kristian Lindland, daglig leder i Alento,som regner med at det vil være rundt 100 personer i arbeid med Stadionkvartalets byggetrinn tre.

Byggestart er oktober og ferdigstillelser er beregnet til før jul 2017.

Les også: Tesla bygger nytt i Drammen

 

Powered by Labrador CMS