ØKT EIENDOMSKOMPETANSE: Fra venstre Eline Thorsrud, Håvard R. Skogvoll og Elin Mack Løvdal.

CLP henter eiendomskompetanse fra BA-HR

Tre BA-HR-medarbeidere melder overgang til Advokatfirmaet CLP.

Publisert

Elin Mack Løvdal, Eline Thorsrud og Marianne Løvås Sagerup slutter i Advokatfirmaet BA-HR for å starte i Advokatfirmaet CLP.

Når Mack Løvdal begynner i Advokatfirmaet CLP tar hun steget opp fra senioradvokat til partner. Etter å ha jobbet i BA-HR siden 2007 har hun bred kompetanse innen næringseiendom med hovedvekt på eiendomstransaksjoner, og har i tillegg lang erfaring med finansiering og låneavtaler.

Sammen med partner Håvard R. Skogvoll blir Elin nå ansvarlig for CLPs avdeling for næringseiendom.

Mack Løvdal får selskap av kollegaene Eline Thorsrud og Marianne Løvås Sagerup, begge med tre års erfaring fra BA-HR. Thorsrud starter som advokatfullmektig på samme avdeling, mens Sagerup blir advokatfullmektig på corporateavdelingen. Alle tre starter hos CLP i løpet av august.

Les også: Her er landets beste eiendomsadvokater

Les også: Gjør comeback som «Senior Statesmen»

Høyt faglig nivå– Når jeg skulle gå til en ny arbeidsplass etter over ni år i BAHR var det helt avgjørende at jeg kom inn i et fagmiljø med et meget høyt faglig nivå, men også en kommersiell forståelse. Jeg tror mange klienter har opplevd å få rådgivning hvor de er presentert for gode juridiske analyser, men uten at rådene kommer fra en god forståelse for klientens marked og behov, sier Mack Løvdal.

– Dette er et av områdene hvor CLP, i likhet med BA-HR, skiller seg ut. CLP er også en moderne kunnskapsbedrift som vet at engasjement, lagånd og prestasjonslyst en avgjørende for resultatene som skapes. Dette er grunnverdier jeg setter veldig høyt. Jeg gleder meg virkelig til å være med å utvikle CLP videre, forsetter hun.

Les også: All time high for eiendomsadvokatene

Les også: Et av landets eldste er endelig satt på kartetBytter også beiteKyrre Eggen, tidligere partner i Wiersholm gjennom 15 år, er enda en nyansatt i CLP. Eggen begynte som partner i CLP 15. juli. Han regnes som en av Norges ledende prosedyreadvokater og prosederer et bredt spekter av forretningsjuridiske saker. Han har også prosedert en rekke større profilerte saker for Høyesterett og også for Den europeiske menneskerettighetsdomstolen.

Eggen er rangert som en av Norges fremste eksperter på sine fagområder i Chambers Europe, Legal 500 og i Finansavisens årlige advokatundersøkelse.

Les også: Topper advokatranking – igjen

Har ansatt flere– Med veldig gode resultater så langt i 2016 og rekruttering av to nye partnere, har det vært naturlig å ansette flere advokater, sier Håvard R. Skogvoll, partner i CLP.

Han bekrefter også at de satser på eiendomsavdelingen, og at det vil komme ytterligere ansettelser i løpet av høsten.

– Vi gleder oss stort over at Elin mønstrer på. Hun er meget dyktig og inspirerende. Det er et veldig bra lag vi har fått på plass nå, understreker Skogvoll.

Les også: 43 år – men fortsatt “up and coming”

Les også: Eiendomsadvokat hopper over til Wikborg

Les også: Bytter advokatfirma og blir partner

Powered by Labrador CMS